275

Анонимен

преди 2 месеца

дойде в България и видя прототипа на мр Бийн...

274

Анонимен

преди 2 месеца

Англия реши проблемите на милиони индианци, индийци, африканци, като ги изтреби и продаде в робство, след което те вече нямаха право на човешко отношение, а с тях се отнасяха като с маси, столове, паници, лъжици и животни... Срина София, Лом, Дупница, Враца, Пловдив много еувроатлантическо дело...

273

равноправниотношения

преди 2 месеца

Ролята ни във войната?!?!?!?!?! А обсъдиха ли английската роля във войната, Денков да им нареди така по-безрасъдно да се включат, Чарлс да поведе атака на нож край Бахмуд?

272

Българин

преди 2 месеца

Изключителна чест за България е посещението на Камерън! За разлика от Конья, на който а си му дал трибуна, а те е излъгал! В Империята на Zлото всичко е лъжа, от Бункерният Карлик, до последният форумен таракан!

271

Анонимен

преди 2 месеца

До 276. Все едно някой комсомолски секретар ми обяснява колко е лош запада. Дори не се усещат вече, ставате за смях.

270

българина

преди 2 месеца

много искам България да влезе във войната, само така на матриала ше му дойде акъла за кого да гласува

269

българина

преди 2 месеца

виии като сбъркахте с хим оръжие в ирак, пари за обезщетения платихте ли? на всичкото отгоре сте на 10000 км от там .... идва края на скапания ви остров. Скоро ще се преговаря Русия с малката индия

268

Анонимен

преди 2 месеца

267 Но Русия счупи всички рекорди в 21 век, с агресията си над суверенна Украйна, където извърши масови убийства, изнасилвания, отвличания на украински деца и сравни със земята градове, и села. Русия финансира международния терор. Като прибавим Афганистан, Сирия, Нагорни Карабах, Южна Осетия. 45 години мракобесен комунизъм над половин Европа. Ако се върнем още в историята, завоевателните войни на руските царе и поддтискане на цели народи до днес, реките от кръв, потекли от Русия, са много повече

267

Анонимен

преди 2 месеца

Да, ама със ротацията на сглобката пак се завръща оня бандит, когото Меркел доведе в ЕС. И какво правим тогава????????........Ще строим тръбна мебел на Путин и ще му подаряваме куче!!.....

266

Анонимен

преди 2 месеца

Путин не е сбъркал,сбъркан си ти.

265

Анонимен

преди 2 месеца

Теб пък кой та вика бе чирозлив кон,? Ква солидарност,ние не щем да показваме солидарност. Ние сме си с Путин.90 %от Българите.

264

Писна ми

преди 2 месеца

И тоз дошъл и той наклон да ми дава .

263

Анонимен

преди 2 месеца

Колегата на този бай член - Джонсън, не спря ли мирните преговори, когато всичко можеше да приключи ?

262

Анонимен

преди 2 месеца

Америка ще воюва с Русия до последния украинец, а в Британия се страхуват и искат с Русия да се бие и последния Европеец.

261

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е този ***, който стои между Габриел и Камерън?

260

Анонимен

преди 2 месеца

267 Но Русия счупи всички рекорди в 21 век, с агресията си над суверенна Украйна, където извърши масови убийства, изнасилвания, отвличания на украински деца и спавни със земята градове и села. Русия финансира международния терор. Като прибавим Афганистан, Сирия, Нагорни Капабах, Южна Осетия. 45 години мракобесен комунизъм над половин Европа. Ако се върнем още в историята, завоевателните войни на руските заре и поддтискане на цели народи до днес, реките от кръв, прочети от Русия са много повече.

259

Нормален човек

преди 2 месеца

Елитът на Великобритания е съставен от тотални демоноиди и кръвожадни и алчни садисти. Камерън е един от тях. Те са виновни за реките от кръв в последните 200 години по целия свят. Те са причина за първата и втората световни войни, както и за войната в Украйна. Заедно с братовчедите им от САЩ са отговорни за смъртта на десетки милиони човеци. Ако тази група мизантропи бъде унищожена, светът ще заживее много по-добре.

258

Анонимен

преди 2 месеца

Що така изчезват коментарите? Новите принципи върху които се гради новата двмокрация ли?.?

257

нещо лошо се мъти

преди 2 месеца

Коварните албионци замислят нещо лошо за наша сметка. Първо Блеър, сега пък този! Нещо се мъти зад кулисите, а нашите са в поза "партер, на четири крака" и скимтят от удоволствие.

256

Анонимен

преди 2 месеца

Човека дошъл на крак да провери как се справят кукличките на кончета с изпълнението на плана за разглобяване на България. Не може да не ги е похвалил със всчките тъпотии дето свършиха за толко кратко време.