39

Анонимен

преди 2 месеца

До 34 Съвсем точно!

38

Турист

преди 2 месеца

Посещавял съм испанско частно стопанство и холандско ч. стопанство. Ами да ви обясня ,ч е пустите му холандци са по умните. По хитро си организират нещата и все гледат нещо ново да вложат в отглеждането на носачки например. Яйцата се събират от малко камионче с една автоматична лопатка. Като детска играка....

37

Българин

преди 2 месеца

Обедняване, безработица, невежество, нетърпение, насилие, терор... Ценностите на исляма. Аллаху Акбар, мосю!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Стефан Манов изби рибата с това изказване.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Питаш гугъла - "suicide rate by country" и виждаш: 9-то място русия - 25/100000 годишно, ~35 място Франция - 13/100000.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Европа има спешна нужда от драстично свиване на администрацията, ограничаване на правомощията на политиците, намаляване на данъците и цялостна дерегулация на всичко! Да се освободи пазара и хората да могат да работят спокойно. Да се създаде тренд на оптимизъм и младите да видят че имат поле за развитие. Да се премахнат всички държавни субсидии защото те изкривяват пазара и водят до дисбаланси и кризи. Също и да спре това безотчетно печатане и раздаване на пари.

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 30 Математиката не ти е от силните страни.

32

Бай Танас

преди 2 месеца

Нашите да вземат пример от французите. Не да лежат по пътищата и да се фукат с новите си трактори

31

Ром"с

преди 2 месеца

Санкциите към Русия си дават резултатите,само че в обратната страна ..и Европа да не се окаже,че й минал апогея на развитиеи да залязва.. с тез санкции ,народа ще обеднява все повече и повече ще недоволства ..но затова ще има санкции към Русия и милиардни помощи за Украйна.

30

Анонимен

преди 2 месеца

За 365 дена - 730 текезесяри харакири :)))

29

Анонимен

преди 2 месеца

До 28, за да има нац. богатство, трябва да има нация. А каква е тя, говори положението в България. Виж, нормалния европеец не може да издържи и десетина дни тук.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До 22, национално богатство е плодородната ни земя, която я изкупиха на безценица, златото, което изнасят ежегодно за без пари, индустрията, която разпродадоха и нарязаха за скрап... кредитите, които подписват сега за ненужни неща, които няма дори да ни доставят е кражба на бъдещото ни богатство. А хората не са роби нито крепостни и сами отиват където им е изгодно да работят и живеят и това не е България, където чорбаджиите смятат, че само за тях трябва да има хубава кола, къща, пътувания и т.н

27

Анонимен

преди 2 месеца

Стефан Манов: на всеки два дни се самоубива френски фермер.Урсула фон дер Лайър: Трябва да ускорим този процес!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Няма откъде да вземат данъци за войната , ако вземат от ИТ-та те ще избягат..Най-сигурно е да вземеш данъци върху недвижими имоти , В БГ въвеждат данъци върху наемите на земеделска земя.

25

така е

преди 2 месеца

Сменихме руските комисари със еврокомисари.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Никой никой Европейската Комисия не се избира тя се договаря .. избират и се предлагат едни други като партийните секретари в СССР

23

БАНко

преди 2 месеца

МАКРОН , ШОЛЦ , БАЙ ДЪН , УРСЪСЕЛА ... ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!!

22

Анонимен

преди 2 месеца

18, националното ни богатство е населението...но за жалост вече е племе... Не ставаме нито за европейски капиталисти, нито за демократи, нито за нещо нормално.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 19. Как да му обясния на човека закърмен с ключови думи, че никой по света не е отменил вредителите и плевелите и борбата с тях в противен случай няма да има жито и съответно хляб който не расте по дърветата ?

20

морски

преди 2 месеца

Не съм чувал нашенски кръчмар да посегне на живота си. Защото и да няма много клиенти, пак успешно се перат парички и се продават забранени химии. Тези франсета, пък...