71

Спас

преди 2 месеца

Страх го е от изобир зъщо колкото и ДБ от парламентарните избори

70

Димо

преди 2 месеца

Не ще защото ще го наритат яко

69

Работа за София

преди 3 месеца

1. Остави полицията да подстрекава протеста срещу БФС2. Остави улиците с двуметрови клони, а тротоарите - с лед3. Остави коледната украса на хартия, та София да блесне с мръсотията си4. Остави някои от задълженията си на СОС, който още няма председател

68

Калин

преди 3 месеца

Терзиев не иска избори, защото вече със сигурност знае, че София не иска Терзиев

67

До 71

преди 3 месеца

Не си в час,Терзиев го гледах днес в ефир.По-адекватен е от кака ДанчИ сто пъти.Но не се навежда на мутрите и Баце-*** не го харесва.

66

До Леманс

преди 3 месеца

Интелегентните хора избрали Терзията !?!?!? Ти нещо си в голяма грешка ! Вероятно имаш предвид "Интелегентните хора" от ПРОВИНЦИЯТА" които налазиха столицта през последните 20тина години....

65

Реалността

преди 3 месеца

Стига с тази сляпа омраза, насъскване, очерняне, обиди на лична основа, саботажи, негативизъм! Обединение трябва около общите за София пробреми и работа, работа, работа!

64

ХАХАХ

преди 3 месеца

Как ще иска,при нови избори ще отпадне от класацията и той го знае!По добър бил от Фандъкова ,ама друг път!

63

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

А Бонев като какъв се явява на кого е представител с 16 % са избрани боневци и дс червеното милионерче това което каза за почистването на тротоарите е видна лъжа Това е работа която се прави навън кмете а не да седиш на топло и да гледаш от прозореца си или заобиколен от въоръжената си охрана заблуди невиждани и нула работа претенции къде са екипите няма ги

62

Равносметка

преди 3 месеца

Мафията от ГЕРБ ще продължава да управлява София, а виновен ще е Терзиев.

61

Реалист

преди 3 месеца

Румен Радев и Васил Терзиев обсъдиха модернизирането и развитието на София!

60

Леманс

преди 3 месеца

Престижните квартали и ителигентните хора избраха Терзиев за кмет на София! За 3 месеца опозицията вече трябва да е преглътнала загубага си.

59

Истината!!!

преди 3 месеца

Това инфантилно поведение доведе до 3 месеца блокаж на СОС!!!!! А за 3 месеца можеше да се свърши изключително много работа!

58

То е ясно

преди 3 месеца

Нови избори са просто загуба на време и държавни пари!

57

Време е за работа!

преди 3 месеца

Време е да се намери консенсус между отделните групи общински съветници и да започне да работи СОС! Цирка трябва са свърши вече, саботажите не са полезни за София!

56

Мнение

преди 3 месеца

Целта на ГЕРБ е да внушават, че новоизбрания кмет не може са работи. ГЕРБ не мислят за развитието на София, а за саботаж на опонентите си!

55

Срам и позор!

преди 3 месеца

ГЕРБ и Фандъкова оставиха огромни проблими с ВиК проектите. И не само там. Такава неописуема разруха е в София заради учителката по руски! Нито опит имаше тази жена, нито нужното образование, просто една от поредните некадърни герберски "калинки". Сега софианци си избраха един опитен мениджър за кмет, но злобната опозиция дружно го саботира, за да не вземе да направи нещо добро за София и да изпъкне! Заливат го ежедневно с клевети и помия.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Той може да не иска, но всички останали ИСКАТ !!!

53

Алооо

преди 3 месеца

Терзиев се бори за по-голяма прозрачност в това, което прави община София, за да няма кражби и корупция като по времето на ГЕРБ и Фандъчката.

52

Право на мнение

преди 3 месеца

Истината е, че ГЕРБ и БСП се страхунат от пълна ревидия в столицата, затжва спъват работата в СОС, за да изнудват Терзиев да не им вади кирливите ризи и мръсните корупционни схеми от предходните години!