12

Анонимен

преди 2 месеца

Чрез "комисията",която няма никаква стойност "главния заподозрян " иска да разбере ,каква е конкретната информация ,с която се разполага от АКФ и за кои политици и висши магистрати . Атанасов разполага със "скалъпен списък" ,с който да си осигури председателското място в НС ,да си разчистят сметките с неудобните за тях и да рекетират други ,за които знаят ,че са в истинския списъчен състав с "карти" на въпросния клуб или други подобни.

11

Хахахах

преди 2 месеца

И тези откриха топлата вода!

10

Инспектор Стрезов

преди 2 месеца

Търсете около жена му. Има и мотив, има и забавяне с 50 минути забавяне от нея на обаждането към 112..Има и помагачи със възможности...

9

Ще се пръсга от смях

преди 2 месеца

Не са нужни никакви експерти, за да кажат че от това няма да излезе нищо! ама много ми е интересно, за тази нечувано сложна експертиза, колко пари са си сложили в джоба и най- вече, кой им ги е платил?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ами някой се изплаши, че нещо може и да излезе на бял свят и го думна!! Просто и ясно! Знаем, че мъртвите не говорят! З аконът на мафията!

7

Анонимен

преди 2 месеца

А вътрешния министър не трябва ли да бъде сменен след ротацията??

6

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко има значение!! Дори и потулването на явни неща!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Щом ксто няма значение кого къде избират и избраните не работят за обществото то следва да има рИвалюция за да се оправят нещата.

4

анонимен

преди 2 месеца

Мнението на коментатора Сл. Василев, който е нещатен говорител на (п)резидента товарищ Радев, няма никакво значение и следователно не ни интересува.

3

Анонимен

преди 2 месеца

То от комисията че няма да излезе нищо е от ясно по-ясно,ами картата му да не излезе от някъде и актуалният списък с членовете на клуба да не излезе,че много ще я закъсат някои хора.

2

обективен

преди 2 месеца

Тази територия ще е робска докато боко ,шиши и доган я управляват !!

1

психолог

преди 2 месеца

*** Алгори , за нищо не става , и е добре да напусне държавата ,защото работи срещу нея !!