5

Жо Банана

преди 3 месеца

35 г. банани по магазините и евроатлантически ценности в Народното събрание окончателно загробиха правовата държава и я превърнаха в територия.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Защото не рабити! Законът в за мутрите! Страх ме е, че ако ме хвнат за Божанкв, никой от съдиитр няма да разбере, каква е болката ми, нито д апризнае правотата на действията ми. Нород ше кажа - беаво ... Съд ще каже 20 години.

3

Тя

преди 3 месеца

Корупцията е там при тях. Поръчки, фирми и прочее. Когато съм обикновен гражданин, какъв сигнал да ти подавам. Ходя на работа, пътувам с градски транспорт. При мен корупция няма.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Хората не подават сигнал за нищо защото знаят ,че е безмислено в България "съда и прокуратурата " не работят от дълги години даже става по лошо за хората защото ако подадат сигнал ще ги викат 50 пъти да пишат едно и също без резултати в САЩ знаете ли как е ако някой види мис силикон да кара с 200 км ч на бело се обаждат на полицията те идват и случая приключва за 2-3 месеца. , а тук се точи с десетилетия.

1

Йордан

преди 3 месеца

Нормално е да няма доверие. Вече три години ни управляват Радев и радевчетата, вече три години вървим не напред, а назад.