25

Анонимен

преди 3 месеца

A Нидерландия подават ли, а в Нидерланадия подават ли, а в Нидерландия ощесвото загубило ли е такова, а в Нидерландия общесвото загубило ли е доверие, щото Нидерландия е една от първите по корупция?

24

Общество?!

преди 3 месеца

Племе...

23

обективен

преди 3 месеца

Ама то няма институция в която да няма корупция , и все те гледат в ръцете ,а за съд и прокуратура да не говорим ,защото те са пазителите на мафията !

22

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

Какъв е смисълът да подавам сигнал за корупция на корумпираните държавни служители? Вие осъзнавате ли, че цялата администрация е овладяна? Ако подадеш сигнал започват да ти се случват странни и неочаквани неща: проверки, глоби, разследвания, ревизии.... какво ли не! Да, държавните служители са репресивна машина и реагират срещу гражданите! Няма КЗП, няма, КЗЛ, няма нищо!!!!! Никой извън държавния апарат не е с тях! Но те са срещу тези, които им плащат заплатите! Всеки месец при това!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Как може обществото да загуби доверието на избраниците ни? Да се накажат. Как смеят да губят доверие. Да се върне диктатурата и да видите как ще се възвърне доверието на обществото в институциите. Пратете наколко в лагерите на смъртта и останалите ще ви се доверят безрезервно.

20

надпис в щатски бар

преди 3 месеца

"Не стреляйте по пианиста. Той толкова си може."

19

Анонимен

преди 3 месеца

Няколко сигнала съм подавал за очевадни нарушения на модерната търговия, ами след като ме отсвириха няколко пъти спрях, никога досега държавата не е била толкова превзета от както дойде промяната, дори комунизма имаше някаква справедливост.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Аз и семейството ми сме подавали - на АНИМУС съм звънял 2 пъти, на депутат от ПП сме звъняли. НИЩО ! Сами сме в тази държавица ! Проклети да са всички !

17

Анонимен

преди 3 месеца

Веднага ти подавам сигнал . През 1989 година орабиха всичко което беше на държавата , дали е престъпление ? Затвориха работеща АЕЦ , ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИЕ ? Дъжат хората бедни и им искат 40 години трудов стаж , след като затвориха всичко , престъпление ли е ? Списъка е безкраен !

16

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте самодоволната мyтрa от снимката. Ха сега си представете, че имате проблем и искате да подадете сигнал, но той ще попадне при лицето от снимката. Ще го подадете ли все пак или ще се замислите дали си струва усилието? Продължаващ въпрос: защо сигналите ви биха отивали при подобни лица? Кой ги поставя там? Кой ги избира? Погледнете в огледалото и ще научите.

15

???

преди 3 месеца

Представителите на корупцията във Сглобка искат ситнали -а де!?!?!?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Вече с просто око се вижда, че никъде нищо не работи, а такива институции сякаш не съществуват. Скоро ми се случи да поискам от община да преснимат 2 листа и да ги заверят с подпис и печат, това им отне над месец, което не е нормално.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Вива ла Булгария. България на седем морета

12

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Съгласен съм със заглавието,защото ние НЕ сме народ,а общество.Скоро с тази тенденция ще станем стадо!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Значи няма корупция бе. Всичко е типи топи. Сглобката е революционна и уникална. От утре очакваме да задминем Америка. Всичко е олрайт. Хакуна Матата

10

Анонимен

преди 3 месеца

От кой да търсим правосъдие, от *** на боко и пеевски като деса дуловска ли?

9

Щерю

преди 3 месеца

След като чрез Банка КТБ изкрадоха 504,2 милиона лева - и нищо - за какви обществени сигнали за по- голяма корупция да иде реч?!?!

8

До 6

преди 3 месеца

За копейката правова държава е соц концлагер подчинен на Русия с една партия БКП, другите забранени и пожизнен диктатор.

7

Сети се

преди 3 месеца

Какво доверие, бе пребоядисан болшевик, роден в Усогорск. Двайсет години някакъв дребен хулиган е тероризирал стотици души, отнел им е имотите, за които са се трудили цял живот. Какви сигнали и на кого да ги подаваме вече. Някаква повлеканна няколко дни кара друсана и пияна с триста с фалшива депутатска карта. Онзи, който уби две момичета на черни връх колко провинения имаше. Дето полицайката му носи стълба. Какво доверие, какви пет лева.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Откакто руската пионка радев влезе в президентството прооадаме само надолу