171

Анонимен

преди 3 месеца

Лесна работа .Правят приватизация , затварят си ядрените централи ,изнасят си златото, социализират мигрантите , изискват висше с два западни езика за обикновена работа , крадат половината от бюджета си , приемат чужда валута като официална , вдигат всики режийни , слагат на вски ъгъл казино и бързи кредити , чужди вериги магазини , двигат данъците и цените на имотите и се оправят .Нас нали така ни съветваха .Време е да приложат съветите си при тях .

170

Анонимен

преди 3 месеца

в Украйна има повече пари от колкото в германия, скоро те (украинците) ще са двигателя на икономиката в Русия

169

11g24g

преди 3 месеца

Da

168

Анонимен

преди 3 месеца

При победа на Украйна цяла Европа ще получи евтини ресурси. Скоро и това ще стане, но *** не желаят да го приемат. Загърбване на въглищата и изцяло залагане на евтини енергийни системи базирани на водорот и АЕЦ ще възстановят производството. Трябва малко да се загърбят зелените сектанти в западна европа !

167

ТъкърКарлсън

преди 3 месеца

След 11111111 санкции Русия се превръща в икономическа супер сила а Европа е залята и превзета от орди Бежанци, които опоскват всичко като скакалци. Родителите които гласуват за ЕвроБюрократите си скубат косите защото синовете са им бити а дъщерите насилвани. БабаМеркел докара Чумата от Африка а ДедоБайден довърши! Важното е да се дават Милиарди на Наркомана за оръжие а Англо-саксите дори забраняват на Осссрйната да сключи мир. Война до последниятОсран и последното Евро!

166

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "За немците рецептата е проста.." -------------- и да си прребият зелените сектанти!

165

Анонимен

преди 3 месеца

"това е най-голямата европейска икономика" - Овехтяла информация. От няколко месеца най-голямата европейска икономика по РРР е руската. Руската икономика не само изпревари германската, но застрашително доближи японската.

164

Анонимен

преди 3 месеца

До Тотенкопф "Гледайте как Украйна напредва на фронта" ------ да, гледаме. Доста успешно напредват в посока Полша.

163

Анонимен

преди 3 месеца

За немците рецептата е проста: стига бежанци, спираме СПГ и почваме отново руския газ, спираме парите за подачния, почваме да слушаме бизнеса, спираме брюкселското радио.

162

Слава Урине

преди 3 месеца

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

161

Анонимен

преди 3 месеца

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

160

мислител

преди 3 месеца

Каквото и да се каже, трябва да се има предвид, че това е най-голямата европейска икономика! А Европа е все още е един от световните лидери. Дори да има малко позабавяне, на нас ще ни трябват около 500 години да ги настигнем най-вероятно, така че статията е малко пресилена, или пък повече. Защо? Ние още не сме стигнали до реформацията на православната църква, а те се реформираха точно преди 500 години... Така че ние и руските хора сме много много назад.

159

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Радваш ли се бе ***? Густо ли ти е ,че ще гладуваме.." ----------- ахахаха, я пак? Путин и Русия ли тръгнаха да превръщат мексико в руска колония? Путин и Русия ли организираха ПРЕВРАТ на законно избран президент в мексико? Айде ходи се ***, че дори не си смешен!

158

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 170 - Ами, какво не е ясно, ясно е, че развали му опорката на човека, сега и цент нема да вземе. Не знам как някой се връзва на елементаризми.

157

Анонимен

преди 3 месеца

"Путин ли ви каза, че българската азбука е македонска" - Не е казвал подобна глупотевина. Той каза, че кирилицата е творение на Отец Климент, наречен Климент Охридски, защото е живял и писал азбуката в манастира в Охрид, който в наше време е в пределите на Македония. Какво не е ясно?

156

Анонимен

преди 3 месеца

Германия и целият запад ни оплюваше от Източна Европа и Азия че сме били корумпирани и точно Путин и Зеленски като се скараха се видяха всички какви са. Без евтините ресурси от Русия евтината работна ръка от Източена Европа и охраната на Америка за тяхната руда се оказват кругла нула

155

Анонимен

преди 3 месеца

До 161 -ви . Радваш ли се бе ***? Густо ли ти е ,че ще гладуваме заради идолът ти в мацква!? Залухави си бяхте, залухави си останахте путинистите. Не схванахте най-важното ,че за нормалните свободния живот е по-важен от късче хляб под робство. Гладни ще седим ,но не и ***!

154

Мда

преди 3 месеца

Германия ритуално се самоуби, дарявайки нов живот на Америка. Перфектна донорска ситуация, дето се вика.

153

българина

преди 3 месеца

не искам акъл от хора загубили 2 войни и сега загубиха трета икономическа. Всеки път сами се навират между шамарите. добре си бяха на две!

152

Анонимен

преди 3 месеца

Чудно ми е къде са сега ефроолибералите да обясняват колко добре било без евтин руZ.Zки газ?