252

аььааьаь

преди 2 месеца

Те не изостават. Те са на дъното . Няма да може да оправят вектора с това мислене, а и мисля, че вече е късно. Трябваше да се осетят преди 10 15 години. След 50 години Германия ще е само в учебниците по история.

251

Да

преди 2 месеца

така е братя немци, без евтини суровини няма конкуренция, ама вие си помислихте че всичко ще е както до оня ден. САЩ отново разцепи приятелството ви с Руснаците. Ако сте умни и следвате съветите на вашия бивш министър председател Бисмарк ще се оправите ако ли не ще ядете ***.

250

Анонимен

преди 2 месеца

Как ви ражда подобна глупост главите че средната заплата в Русия била 400 лв...то бива да си злобен и заслепен ама да пишеш подобни идиоитии. Ходете да папката мултикултурни КУРнишони на неинтегриранитеАфро-Европейци! ДА,факт е Русия вече е най-силната икономика в Европа, факт е че ЕВропа дава пари за оръжие на сащ и за безмислена интеграция на Кюнци и Амбриа$и. Факт е че икомиката на ЕВропа замира. Но най-вече е факт, че ЕвроПолитиците ни направиха за курбан на интересите на САЩ!

249

do 243

преди 2 месеца

До АнонименМили мой ЕвроДжендерАтлантик, аз си стоя и обичам в България на теб ако ти е мечтата да миеешПосраниМултикултурниГъзере в Германия, хващай си пликчето от Била и заминавай. Аз искам силна и преуспяваша България а това няма да стане с бежанци и ЛГБТ-Еко-Евро-БЛМ активисти.

248

Хюго Бос до 264

преди 2 месеца

Така е, като докараха третия свят, не башибозукът не стана като "първия", а немците станаха третия свят. Е, санкциите поне работят.

247

Анонимен

преди 2 месеца

Кьолн,карнавала центъра,само мигранти пияни ,движат се по 4-5 само мъже,дрогирани,мръсотия,счупени бутилки,повръщано,угарки,влаковете спрени,откраднали релсите,паркинг за 15 минути 2 евро...чудеса.няма я чистата и уредена Германия тюркизирана и ислямизирана е.

246

Рой

преди 2 месеца

Това е без значение, голяма работа,ще има безработица, важното е да има за ***. Слава Кокайне.

245

СПРАВЕДЛИВ

преди 2 месеца

Очакваме новия локомотив Оссрайна да дръпне европейската икономика...към тинята.Кой измисли т.н."санкции" ,кой взриви Северен поток 1 и 2 и сега купува втечнен руски газ на петорна цена от ФАЩ?Кой блокира банките ,транспорта и пазарите на Русия?Кой дава оръжия на фашистите, обучава укропитеците и изпраща наемници?Кой забрани руските медии и прогони руските дипломати?Колко пъти фашистите в Германия ще нападат Русия заедно с фашистите от Оссрайна?

244

Анонимен

преди 2 месеца

Кой може да замени гигант в Икономиката. Земеделие, автомобилостроене, химия, корабостроене , хранителна дейност , и др . Със свръх производство от десетилетия. Не ми идва на ум .

243

Анонимен

преди 2 месеца

Датчанина може да стане конкурент на германеца . Само ако спре да пие и да пуши трева . След сто години. За друг не се сещам от ЕС

242

Анонимен

преди 2 месеца

След това признаване. Остава да гадаем кой ще е конкурента в ЕС или на Световно ниво. В ЕС може да са гърци ,СевероМакедонци , може и датчани спрели спирането и шмъркането. Кой ли ще е конкурента ?

241

Хаха

преди 2 месеца

Санкциите работят

240

Анонимен

преди 2 месеца

Г-да германци, не сте спрегнали глагола в правилното време: изостаНАХТЕ! А вие бяхте индустриалният мотор и влекач на Европа. Вие, Англия (ВБр отдавна няма) и Франция поведохте свещена война срещу Русия на украинска територия, с украински войски и с всестранна помощ от ЕС, НАТО и САЩ. Само че Байдън си отива, САЩ ви напомни, че яденето е с пари, и стара Европа увисна като конско месо на ченгел.Още една година война и ЕС ще капитулира преди рашъните.За какво ви беше тази война и кого изплашихте?

239

Костов шъ ги опраи

преди 2 месеца

Трябва да им изпратим стратегът Костов да им "оправи" индустрията....и на тях .

238

Анонимен

преди 2 месеца

Ех дорогая Анисия каква радостна вест за краха на прогнилия Запад. Още такива статии трябват!Даже само такива! Каква постоянност в обрисуването на колективния Запад.! Каква лоялност! Ще има награда! Подорок!

237

Българин

преди 2 месеца

Каква икономика? Германия, Белгия, Франция, Англия, Ирландия, скандинавските до една... страните, в които официално действа ислямисткия фундаментализъм и дългите му ръце на терора. Ислямистите, финансирани от данъкоплатците, единсвеното което работят е да подкопаят и съсипят приемниците си. Типично по паразитски.

236

Анонимен

преди 2 месеца

Ще пратим нашия Ники Василев да ги оправи. Либертарианската политика от африкански вид ще вдигне Германия.

235

Съвети

преди 2 месеца

Нужни са реформи в икономиката, закриване на губещите производства, строга фискална политика, спиране на държавните субсидии за земеделието и индустрията, съкращаване на излишния персонал, продажба на губещите производства за 1 евро на чужди инвеститори от Китай и Индия, намаляване на социалната политика, сваляне на данъците на 10 процента, премахване на безплатното здравеопазване и образование.

234

Делиормански шваба

преди 2 месеца

Светофара спонсорира народни веселия с карикатури на Путин и Тръмп. После взело че станало лошо.

233

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 230 - Тош па и тоя ...