90

0077

преди 2 месеца

До Фактите за руснаците.....ком. 71......Първият ЛАЗЕР е на Теодор Майман, 16 май, Калифорния. САЩ. Руски е само в твоята глава...

89

Ален

преди 2 месеца

За каквото и да са го сглобили няма никакъв смисъл. Както с всичко руско.

88

Джордже Балашевич

преди 2 месеца

Отново "незначително напредване" на руските войски!Вече никой не вярва на контролираното поснасяне на дезинформация от "удобните"и послушни медии!Лъжата и измамата са престъпление и по Божиите закони!Харчете със здраве!

87

Вълчо

преди 2 месеца

Чак след 70-ина коментара по темата, Чебурашката се събуди и взе да бълва глупостите си... Тежко препиване с метилов спирт снощи? Не прекалявай, че после няма да дойде транша копейки.

86

Хи,хи, хиииии!!!!

преди 2 месеца

Монголите напомниха с карта на империята им преди години. Унижиха Путин с факти и карта на Монголската империя.

85

Анонимен

преди 2 месеца

И така, Руската Кл.оака трябва да бъде унищожена, това трябва да е задължение N1на Цивилизованият свят.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Ще паркира в Киев някоя сутрин и ще я изяде отвътре на вън и ще го дават пк телевизията на живо

83

Анонимен

преди 2 месеца

Русофоби победителите не ги съдят! Русофоби победителите винаги имат право. Русофобииииии защо ни вкарахте в този бардак? За да си измиете ръцете с: "Народа така пожела", ли?

82

Анонимен

преди 2 месеца

Русофобиииииииииии става ли ви поне малко тъжно и съвестно, като знаете, че там в Украйна за вас и вашите ценности загинаха, тежко раниха и безследно изчезнаха над един милион човека? Защото през цялото време лъжеха и мажеха, че там Украйна се биела за нас, за нашият живот, за нашата Европа, за нашите ценности. Кажете де става ли ви поне малко тъжно и съвестно или вие сте просто кръволоци и се наслаждавате на кръв и страдания като истински сатанисти-фашисти?!

81

Анонимен

преди 2 месеца

Русофобииииииииииииии защо не искате да се прави референдум за НАТО, за ЕС, за това дали България и българският народ трябва да се намесват във войната между Русия и САЩ, НАТО и ЕС на територията на крайните южноевропейски територии на Русия? Защото страдате от неизлечими фобии или защото сте падали като малки на TъпuTe cu kpaTyHu и сте станали природно пpocTu, като тикви и Ty/\yпu.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Русофобииииииииииииии защо намесихте България и народа във фобията и омразата си към Русия и руският народ? Не можахте ли чисто демократично да се съберете някъде да си дадете всички спестявания, да си продадете всички имоти и за ваша си сметка, ако иската купете всички ядрени бомби на Земята и ги хвърлите върху източника на фобията и омразата ви! Не ви е достатъчно това нали? Искате всички да са като вас, за да не носите отговорност за геноцида, който се причинява на хората по тези земи вследствие на наливане на оръжия и пари в ръцете на фашисти-u3Bepru!

79

2

преди 2 месеца

"Имах разговори с колеги демократи и те казаха, че искат да се бият с Русия до последната капка украинска кръв. Мисля, че ако наистина попитате тези момчета, те ще разберат, че това не е в интерес на Украйна", обясни Ванс. Според сенатора митът, че всички украинци са за продължаване на конфликта, е "нелеп и абсурден".

78

1

преди 2 месеца

САЩ искат война "до последната капка украинска кръв". Тъкър Карлсън се завърна в САЩ и продължава да разтърсва общественоста: той интервюира сенатор Джеймс Ванс, който каза, че САЩ искат да се бият с Русия "до последната капка украинска кръв". Още повече, че Вашингтон отлично разбира, че подобен конфликт ще завърши с пълното унищожение на Украйна.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Карти на киевската хунта ясно показват причините за паника сред военните анализатори на ВСУ. Градът е "разрязан" на две части, настъплението на ВС на РФ затруднява логистиката на зомбитата в югоизточната част, срещу техните позиции се използват много ФАБ с УМПК, руската артилерия работи. В същото време зомбитата на киевската хунта оказват яростна съпротива, в условията на ограничен достъп до цялостната картина "всеки удържа позицията си". Всъщност Авдиевка се превръща в нов гигантски чувал. Зеленски отново загробва войниците си в опитите да задържи този голям укрепен район. Водят се тежки бит

76

2

преди 2 месеца

Но нощта не донесе облекчение на зомбираната по натовски стандарт биомаса. Под нощното прикритие те се опитаха да изведат ранените (по черните пътища от района на "Крепостта" на Ласточкино), но целият транспорт беше унищожен (БПЛА с термовизионни камери) и всички ранени загинаха. Така днес гарнизонът на зомбитата на киевският наркокартел в Авдеевка, макар и все още да не е обкръжен, е под много плътна блокада.

75

1

преди 2 месеца

Блокадата на Авдеевка: Киевският наркокартел дори не може да изведе ранените... Въпреки че това не е обкръжение, доставката на боеприпаси и извеждането на ранените на практика са спрени. Киевската хунта вече не може да използва "Пътя на живота" (на един от участъците руските части вече го бяха достигнали и бяха окопани на стотина метра от него). В резултат на това през целия вчерашен ден нито една кола не влезе или излезе от града, което, между другото, дори беше показано от западните медии вчера(но не и в Украйна!!!).

74

2

преди 2 месеца

Къде да търсят истината, след като Киев мълчи за това, което ги интересува на първо място? Руските новини идват при тях.

73

1

преди 2 месеца

Резултатите от нощния удар над Днепропетровск - ТЕЦ е сериозно повреден. В града, след нападението с Геран, ТЕЦ ДТЕК спря работа: "В резултат на атаката оборудването на централата беше сериозно повредено. Станцията престана да произвежда електричество", се казва в официалното съобщение на кампанията. P.S. Забележително е, че всички местни информационни канали традиционно мълчат по този въпрос. И ненапразно е възникнал въпросът - защо украинците научават какво е положението от руските информационни канали - от "руската пропаганда"?

72

2

преди 2 месеца

Според документите препаратът е прилаган на бебета и деца до 11 години. Сред документите са намерени и благодарности към украински лекари от две компании от Белгия и Великобритания, контейнери за биоматериали и кутии с адреси на получатели.

71

1

преди 2 месеца

В Мариупол са намерени документи от западни фармацевтични компании, които са тествали лекарства върху местни жители. Досиетата от 2008-2016 г. бяха открити от строителни работници в сутерена на психиатричното отделение на Болница 7 при реставрационни дейности. В документите фигурират големи западни фармацевтични корпорации. Там са изписани и лекарствата, които са тествани на жители на Мариупол. Те са изброени по номера, без имена. Например, ефективността на GLPG0634-CL-203 беше предложено да се оцени според критериите на Американския колеж по ревматология.