70

Референдум за лева

преди 2 месеца

Всички,които са за това България да запази лева ще гласуват за Възраждане.

69

Този е толкова нагъл

преди 2 месеца

Упадъкът на БСП започна точно от него, управлявайки с Царя и ДПС в тройната коалиция. Тогава въведе и антисоциалния плосък данък, който засегна най-бедните, електората на БСП и хората се отвратиха. А сега плюе по Нинова и я обвинява, че тя била съсипала партията. Целта на всички партии беше да няма лява силна партия. Затова Борисов казваше: Гласувайте за ГЕРБ, за да не дойдат комунистите на власт! И успя, за съжаление!

68

пак мокра

преди 2 месеца

Авторката пак е имала мокри сънища. Но г-жо Христова писателят Н. Хайтов е казал: Едно е да искаш друго е да можеш и трето и четвърто да го направиш. Много ти се иска света да остане като в твоите сънища но не става. Партии като Възраждане ще се увеличават а твоите сънища ще изсъхват.

67

до 70

преди 2 месеца

Това е твърде позитивно мислене, Възраждане нямат шанс. Докато дойде време за следващи избори ще са под линията - хората с разум ги презират.

66

баба мара

преди 2 месеца

бсп мощната икон групировка отива в коша това бе ше целта след като спитепо конгресите и не знаете какво гласувате

65

Анонимен

преди 2 месеца

Още ли е жив тоя гнусен крадлив хамстер?

64

Анонимен

преди 2 месеца

А НЕЩО ДА КАЗА ЗАЩО ПРОДАДЕ АНКЛАВА КАМЧИЯ НА РУСИЯ

63

баба Пена

преди 2 месеца

Как къде отива, в кофата там отива най накрая

62

Анонимен

преди 2 месеца

Лъже като комунист . Възраждане ще са втори след герб.

61

Хм

преди 2 месеца

Елена Йончева пак до него.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Под "мъдрото" ръководство на другарката *** следващите избори БСП може и да не прескочи 4%-та бариера и да остане извън НС.

59

Богомил

преди 2 месеца

Серьожа, забрави ли, че твойта майка до последно твърдеше че има македонска нация и език, а кой беше баща ти, Димитър Станишев? Ти нямаш моралното право да се бъркаш в българската политика, отроче на врагове на българите! Не те ли е срам от твоите родители? Замлъкни или изкупи вината им с кръвта си, *** да защитаваш Харков. Знаеш защо!

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай Дрън 57 Станишко е син на еврейка. По техните правила, той принадлежи на Израилевото племе. Това е основното му определение. Всичко друго е допълнително и според случая. Жена му Моника е от същото племе.

57

Анонимен

преди 2 месеца

БСП/БКП отиде в историята.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Wikipedia: ( Станишев: Националност: СССР (1966 1991), Русия (1991 1996), България (1996 ) ....Йончева: Учила в Москва и със Сергей Станишев, се познават още от студентските си години в Москва. ), :)) ех тая Москва.:))

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай Дрън То лявото си е западно... Виж, Рикшата какъв комунизъм им направи на малобританците. Чак ги затри от Планетата! Вече си имат почти кафяв фюрер. Тукашните изтрещяли българки и те чакат кафяв принц да ги *** вечер.

54

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Като Бареков, Яни Янев , всеки нов пръйч в политиката като го угояйт и край.Стара схема. Гласовете са измама..зависи как се разберат между тях си с всички. Плюят се, а после на чеверметата по селата.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Знам ти какво ще си след юни - безработен медиен клоун.

52

Радослав

преди 2 месеца

До Бонго Бонго: принципите на Възраждане и Костя Копейкин са само за пред масовката, иначе като му замирише не евро заплата на евродепутат много бързо като Бареков ще смени резбата. Ще си ходи там на почивка, ще спинка на столчето, веднъж в годината ще направи някоя глупост за да напомни, че съществува. Ще взима повече рубли от господаря си Путин защото вече ще е слушалка в Европарламента и ще си харчи заплатата с думите: те тая къща ми е подарък от баламите които ме пратиха в Европата!

51

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Всички в БСП се барат едни други, после колективно отглеждат деца не знаят кой от кого е...