99

Анонимен

преди 4 месеца

Клоуна се прави на президент

98

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски душа дава за украйна. Е, не неговата, като в стихчето на Христо Ботев.

97

Под небето нищо ново

преди 4 месеца

Унищожаването на малоруси с великоруси и обратно продължава с пълни сили, за радост на двете джуджета и търговците на железа, начело с алцхаймера.

96

Анонимен

преди 4 месеца

До Кравар ЕвроатлантикПутин говори индиректно за Мюнхенското споразумение и ролята на Полша в него. Поляците са искали и те парче от баницата Чехословакия и реално са получили малко такова при разпарчедосването и. Путин спомена за искането на съветските воиски да минат през Полша и Румъния за да помогнат на Чехословакия и техният отказ. Написал си блудкава пропаганда.

95

Анонимен

преди 4 месеца

До краваря евроатлантик, от третата палуба на еврототаник: а ти не помниш ли? Тогава това даже и във вестника го пишеше.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски май е стигнал до второто писмо на бившия шеф на фалиращата фирма. Започна да разменя кадрите от втория и третия етаж. Хайде да отваря и третото и да си подава и той оставката.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Това нищо няма да промени!Само ще загиват още млади хора,а които оцелеят ше са осакатени,или физически или психически.Жал ми е за майките загубили синове и от двете страни.

92

Терорист N1

преди 4 месеца

зелевият иска още кръв!

91

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Ако има тука още някой да не е разбрал - според Путин, Полша е започнала Втората Световна Война като е принудила Хитлер да ги нападне. Много интересна е историята в руския мир, Путин изнесе 37 минутен монолог по темата.

90

Аха

преди 4 месеца

Тези новоназначени да не запълват бройката на убитите от ракета преди 2 дни висши военни, празнували назначението на Сирски. Само в укро и бг медиите, които се подчиняват на бандеристанската пропаганда няма никаква новина за това. Не е чудно изобщо, те пак се информират хората.

89

СВОЙ

преди 4 месеца

Ха,Ха,Ха, до злобното либералче 103.Характеристиката на вашата нискоинтелектуална група е злобни,неудовлеторени същества,готови да предадат всичко,само и само да вземат нещо материално,като обаче не разбирате,че нещата стават Свише и когато си загубите опорките,ще има да гледате с празен поглед.

88

свой боклук

преди 4 месеца

и за теб ще се намери място на витинските мостове.

87

СВОЙ

преди 4 месеца

До Либаралчето 94.Не слагай твоите характеристики на други.Моето материално състояние си е добро,работа имам достатъчно,а относно интелекта виж колко + имам аз и колко минуса имаш ти!Либералчетата сте нагаждачи,утре ако дойдат Руснаците, вие първи ще развеете Червеното знаме.

86

хахахааааа......

преди 4 месеца

обикновен наркоман...

85

Абе

преди 4 месеца

Да продължава така и ще остане без компетентни хора. Само с верни, дето като стане напечено ще избягат.

84

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 94 Обори фактите ,иначе ти се оказваш описаният(по повод "Свой")!Пример"...Истанбулското споразумение беше подписано,даже отворихме шампанско!" -Алексей Аристович.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До Негов - я, още една алуминиева копейка се появи от джобчето на пасольството!

82

Негов

преди 4 месеца

"Свой" е прав, но всеки "промит" мозък ще го отрече. Явно наближава Коледа вече

81

Анонимен

преди 4 месеца

До СВОЙ - дезориентиран коментар на неудачник с нисък интелект и преобладаващо желание да не работи (т.ч. мързелив неудачник). От такъв индивид, очакващ подаяние под формата на копейки, няма какво повече да очакваш. Само се чудя на кой ти си "Свой"!??? На мутрифанова май!

80

Той

преди 4 месеца

Как се повтаря историята,Хитлер 1945г.