9

Анонимен

преди 2 месеца

Важното, да се обичат!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Нито има принцеса, нито принц на бял кон в тоя живот, подобни статии пораждат абсолютно нереални очаквания и у двата пола за една връзка. Гледам по кафенетата разни харпии на групички гледат криво и жадно младите ергенчета, а па те горките у главата им е новата версия на кънтър страйк и к'во кой пуснал у фейсбука. После се чудете що има демографски срив...

7

Знаците 5 и 8

преди 2 месеца

"Липса на признание" и "Чувствате се като тайна" - щом като той не само не обявява публично връзката ви, но и се стреми да я запази в тайна, това означава че ви използва само за секс и търси друга жена. Щом я намери, веднага ще ви изостави и бъдете благодарна, ако все пак ви уведоми, че връзката ви приключва. Защото може просто да престане да ви търси и да се почувствате като вече ненужен предмет, когото са забравили да изхвърлят. Усетиш ли такова отношение, ти първа го зарежи и търси друг.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До Азиатката - Значи е мъж на място, нямаш причина да се оплакваш.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Приятни сънища!

4

Не живей с илюзии

преди 2 месеца

9. Рядка физическа интимност - И - 12. Чувствате се заменими -- Това са двата най-сигурни знака, че този партньор или тази партньорка си има и други паралелни връзки, сред които вие не се откроявате и не доминирате от негова(нейна) гледна точка. Това означава, че за него(нея) е почти все едно дали ще ви има или няма да ви има сред резервните партньори/партньорки за секс.

3

...

преди 2 месеца

заден преден среден план!? Първо на първо трябва да се знае, че ако сте били 20г заедно то няма как да ви се иска да правите секс всеки ден! После като се появят децата, то плана, ако въобще е имало такъв се обърква, по някога много! Накрая като не ви харесва, то се разделяте и толкоз! Сега ако има деца то това не е толкова лесно, но това всеки сам си го решава!!!!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Поза 'на заден план' е когато след това ви боли дyпитo.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тук съм преди онзи с миришещите на оцет крака.