Снимка: iStock

Романтичните взаимоотношения могат да бъдат както вълнуващи, така и предизвикателни, особено в ранния си етап. Въпреки това, не всички връзки, които започваме, осигуряват растежа и удовлетворението, които желаем. Сред тях е страховитият сценарий да сме на заден план в живота на половинката си. Ако партньорът ви се държи с вас сякаш не сте сред основните му приоритети, той е токсичен за вас, а неговото поведение може да повлияе на вашето психическо и емоционално здраве.

Разпознаването на признаците на такава емоционално вредна връзка е първата стъпка към поемането на контрол върху вашето щастие и благополучие. А ето и кои са признаците, че не сте на заден план във връзката си поне в очите на вашия любим човек:

Какво значи да сте на заден план?

Това означава да не получавате пълното внимание, което заслужавате от своя партньор. Например, той проявява липса на загриженост към вас или пълна незаинтересованост към вашите нужди, интереси, хобита, занимания и др.

В отношенията на заден план единият човек е в ролята на "удобния вариант" за другия. Той обаче не е сред основните приоритети на половинката си. Тази динамика кара подценения партньор да се съмнява в собствената си стойност, сривайки самочувствието му.

А ето и кои са 15-те фини признака на връзка, в  която сте на заден план:

1. Непоследователна комуникация

Съобщенията и обажданията често от половинката ви са спорадични и непредсказуеми. Вашият партньор може да изкара дни без да се тсвърже с вас. Когато е удобно за него, тогава се появява отново, без да ви обясни липсата си. Ако го попитате какво е правил тези дни, в които не сте се виждали, той ще се направи на разсеян или ще ви се ядоса, че му задавате такива въпроси. В някои случаи този партньор може сухо да ви отговори, че просто е работил.

Цялата с татия можете да прочетете  в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase