14

Трифон

преди 2 месеца

Знам че никой не го интересува, но откакто спрях захарта на 99% се чувствам много по енергичен. Обаче тигре и тигрите си боледуват но умират млади освен ако не ядат зобени магарета в зоопарка

13

Захарта убива

преди 2 месеца

11, това е така, защото инсулиновата резистентност е натрупвана с дълго време. Ако спрете рафинираните въглехидрати и рафинираните мазнини, ще се оправи, но ЩЕ вземе време. Докторите лекуват диабет с повече инсулин. Диабета е резултат на прекалено много инсулин, който панкреаса произвежда за да се бори с проблема. Как гасиш огън с повече бензин? За това метформина не помага за да се излекува диабета, а само помага на симптомите. Интермитент постене помага МНОГО на това състояние.

12

Захарта убива

преди 2 месеца

10, тигрите не ядат рафинирани храни, не ядат МакДоналдс и Събуей, ядат само прясно месо. И за ужас на фуудмафията, не се разболяват от атеросклероза, нямат рак, инфаркти и инсулти, нямат диабет и висок холестерол. Единствените животински видове, при които се срещат тези проблеми са....хората...И...техните домашни любимци разбира се, понеже ядат същите рафинирани въглехидрати и мазнини. Има резон, нали?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм с инсулинова резистентност и не мога да сваля килограми

10

Анонимен

преди 2 месеца

Напълняват само мъжете с ниски нива на тестостерон. Здравите мъже могат да ядат колкото калории си искат и да не качват мазнини. Тигрите имат ли мазнини?

9

Захарта убива

преди 2 месеца

Михаелче, свери си данните, спри да черпиш информация от мейн-стрийм медиите и мейн-стрийм докторите. Техните мантри за калории-приети-калории-изгорени не е физиологически вярна. Ако беше вярна, нямаше 70% от населението на Земята в момента да е пре-диабетик. Да, зеления чай за който говориш, може да помогне. Но няма да направи чудеса, както и бягането на тредмила, ДОКАТО не се спрат "храните" които причиняват този проблем - рафинираните въглехидрати (най-много) и рафинираните мазнини

8

Захарта убива

преди 2 месеца

...100 калории от авокадо и 100 калории от торта НЕ СА същото нещо. Биг Фууд много иска да продължава да насажда тая лъжа и да обвинява хората че те са виновни за затлъстяването си, понеже са мързеливи и не искат да тичат на тредмила. Това е лъжа разбира се, истината се крие в съставките на "храната" с която ни тъпчат ежедневно. И чрез корумпираните политици, мантрата им е същата - не бой се, измислили сме хапче за тая болежка. Рафинираните въглехидрати убиват бавно, но сигурно.

7

Захарта убива

преди 2 месеца

Всички тези които михаелчето е изброила са грешки! Единствения начин да се свалят кг е тоталното спиране на рафинираните въглехидрати. Тялото управлява себе си чрез хормонална система. Калориите нямат значение, хормоните имат. Инсулина е хормон за складиране на мазнини. Колкото повече инсулин, толкова повече мазнини и от там болести. Ние не контролираме как тялото ще третира калориите, то може да ги запази, може да изгори. Въпросът е ОТ КЪДЕ идват тези калории...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Не яжте сланина и няма да имате мазнини

5

До 5

преди 2 месеца

Аз съм на 46 но си пафкам всеки ден още от 1995 и съм свеж

4

До 3:

преди 2 месеца

Точно над 30 години хората имат най-много стрес - проблеми на работа, проблеми с партньора, проблеми с децата, загуба на родители, не дай си Боже загуба на съпруг/дете. Всичко това инстинктивно води до повишена консумация на храни, по-малко време за тренировки, намаляване на метаболизма. Хората не са роботи, а имат чувства и емоции като това е нормално. Не пишете наизуст. Колкото до оня с мотиката - това не е вярно.

3

Трифон

преди 2 месеца

Избягвайте да качвате мазнини над 30, това е трика. Аз още си нося L и дрешки на 15 год. Да се йоплача че почнаха да ми трият коментарите откак прочетоха че съм зает.

2

Д-р Хаус

преди 2 месеца

Една мотика и бегом на село да прекопаете градината, това е най сигурния начин за сваляне на мазнини. Замества фитнеси, диети и пр

1

Анонимен

преди 2 месеца

Отслабването в никакъв случай не трябва да бъде БЪРЗО. Бързото отслабване е опасно за кръвното налягане, кръвна захар, бъбреци и какво ли не. Да не говорим, че от естетическа гледна точка кожата ще увисне по лицето и около корема.