18

Анонимен

преди 3 месеца

до 17 "Откакто обаче се записва таза статистика, само двама играчи са надминали средната скорост на спринт от 37 км/ч.Това са въпросният Ван де Вен и десният бек стрела на "Манчестър Сити" Кайл Уокър, който държеше близо една година рекорда с впечатляващите 37,31 км/ч. Ван де Вен направи това впечатляващо постижение само в третия си мач след тежка контузия, която го бе извадила за няколко месеца."Я кажи от статията какво да си мисля? За средна скорост или за максимална скорост на футболист? А???

17

@

преди 3 месеца

Изобщо не мислите. При този се говори за максимална скорост, когато е набрал, а при Болт за средна скорост. Има огромна разлика. Няма как на трева да тичаш дори близко до представянето на писта и то екипиран с шпайкове.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Роналдо и този на снимката могат да избягат 100 метра максимум за 10.00 секунди на писта. Болт на 100 метра има 9.58 секунди. Тоест ще ги остави на 4 метра зад себе си на писта. 10 стотни са 1 метър разлика на 100 метра. Друг е въпросът че Болт не са го засичали с Роналдо и тоя на снимката Микито, ако тръгнат от едната аут линия до другата на тревния терен. Болт въпреки това пак ще ги остави поне на 2 метра щото няма тренинг на трева. Тук говорим за БЕЗ топка, сами линейна скорост алоуууу...

15

от 14

преди 3 месеца

до 11 Пубер, ти думата "НЕУМЕСТНО" изобщо знаеш ли какво значи? Нямам думи!

14

Анонимен

преди 3 месеца

до 11 Пубер, в статията се пише за постижението на Болт на писта, не на тревен терен, което беше напълно НЕУМЕСТНО за статията. Тук говорим за скорост на тревния терен и ХОП автора намесва постижението на Болт на писта като сравнение, което е върха на прoстoтията!

13

Анонимен

преди 3 месеца

ддд

12

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименЯде риба и не спи с рускини

11

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименТи *** ли си, Болд не може да развие такава скорост на терена, както Ван де Вен. Дори не става въпрос дали ще е с топка или без. Случва се във футбола, концентрацията към топката и цялостното движение да те изкарат от представата за скорост и значително да наскочиш собственисте си постижения на писта. На футболистите им се случва, но ти не си и не разбираш какво ти говоря. Смей се на себе си, с инфантилното си и малоумно поведение.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно какви хранителни добавки взима.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Едва ли ще видим в нашия живот някой да подобрява извънземния рекорд на Юсейн Болт на 100 метра 9.58. Ако не беше се оглеждал в последните 10 метра можеше и до 9.55 да я докара в берлин 2009-та

8

Анонимен

преди 3 месеца

Петре, ти добре ли си бе? Защо си намесил Болт? Този футболист е тръгнал от дадено място но вече е имал набрана скорост, а Болт тръгва от място и пак е по-добър от тоя Мики въпреки това. То иначе ако ще гледаме скоростта няма място за сравнение 45км/ч срещу 37км/ч за Болт.

7

Анонимен

преди 3 месеца

до 4 И в статията се пише за постижението на Болт на ПИСТА не на трева което беше излишна простотия от страна на автора на статията.

6

Анонимен

преди 3 месеца

до 4 от 5 Леле колко си зле, пубер! Болт не е футболист и не е свикнал да бяхга на трева, както на писта. Хипотетчино Болт ще остави Ван дер вен на писта на 4 метра зад него. още да обяснявам ли ве, пубер??????????????????

5

Анонимен

преди 3 месеца

до 3 Муахаххахаха...ама Болт не е футболист, той е спринтьор на писта. И както казах Роналдо на писта има 10 секунди време, на трева 38км/ч ,тоест по-бърз от тоя Мики ван дер вен. Кое не разбра бе? И двамата Болт ще ги остави на 4 метра зад него на 100 метра на ПИСТА.

4

Анонимен

преди 3 месеца

А на колко ще изостане Болд от Ван де Вен на терена, това е въпроса ?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Не виждаш ли, че резултатът му е колкото на Юсеин Болд

2

Анонимен

преди 3 месеца

do пияницата....Написали са голяма глупост. Роналдо развива в най-силните си години максимална скорост от 38 км/ч вярно на трева, но Болт развива 45 км/ч на писта. Тия 7км/ч няма как да ги компенсира Роналдо на писта. Наистина беше излишно това с Болт. Говорим за световния рекордьор Болт чиито рекорд няма как да се подобри в наше време или поне в близките 30 години. За справка Роналдо 100 метра на писта ги минаваше за 10 секунди, Болт ще го остави на 4 метра зад него на 100 метра.

1

пияница мистик

преди 3 месеца

Това с Юсеин Болт няма никакъв смисъл, защото той тича по специална настилка пригодена за бягане без никой да му пречи, докато футболистите тичат по трева, пък ако и е с топка още по-забавящо