8

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко, които премахва възпаление и действа стягащо на венците!

7

Анонимен

преди 3 месеца

проблемът въобще не е в миенето на зъбите. Кое животно си мие зъбите, за да са здрави???? Не че по принцип е лишо да се поизмиват, но проблемите при зъбите не са проблеми на зъбите. Всеки зъб е свързан с определни вътршни органи. И всеки зъб се храни отвътре и се обновява , евентуално, отвътре, както всички други органи. ако не му пречат отвътре и отвън, разбира се. А общите възпаления като пародонтозата са общи заболявания на организма. ..

6

бившо гражданче

преди 3 месеца

До Анонимен 3 Няма такова нещо!Редовно си миеш зъбите,и след това дъвчеш прополис!И няма пародонтоза,няма дявол!След една седмица си чисто нов!Чиста работа!Многократно проверено!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Един възрастен човек на времето ми каза, жабурене с отвара от дъбова ***. Стяга венците и забавя парадонтозата. Ще пробвам с алое вера. Сол пробвах за известно време но триенето директно върху зъбите май не беше добра идея. По- добре жабурене.

4

Този Който

преди 3 месеца

Михаела може да пробва с новата евроетлантическа рецепта - гъргара с юнашко мляко от африкански бежанци, 2 пъти на ден на гладно.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Никак. Един път лепне ли те и оставаш без зъби.

2

*-*

преди 3 месеца

Пълни глупости са тези лечения. Преди пародонтоза хората ди ходят с години с възпалени венци. Това не оправя с пасти и отвари. Трябва да се изчисти зъбния камък включително този под венците ако е необходимо и антибиотик се поставя ( deep cleaning). След това всекидневно чистене с конец и почистване на зъбите на 6 месеца.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Вашата редовна зъбла тук съвсем не е удачна. Парадонтозата е вид старческо заболяване, показва лошо оросяване и наличие на инфекции в главата, в мозъка също. Затова е препоръчително да се земат лекарства за оросяване на мозъка и противовъзпалителни, като вицетин, евтин е, взема се по съвсем малко, но редовно.