13

Грешка?

преди 3 месеца

Не Денков е направил грешка, когато ги е нарекъл терористи. Той е самовлюбено същество и наистина го мисли. Грешката я направиха земеделците, които се продадоха на първият протест. Сега, подкрепата за тях не нищожна.

12

аман

преди 3 месеца

Когато излизат с тракторите и оставят по 300 метра кални буци никой не ги санкционира!Виждаме ги в какви палати живеят,какви коли карат и никак не вярваме,че са на загуба! За вноса от Украйна - лъжи и измами! Може ли в цяла Европа с това да се оправдават? Все едно,че Украйна е по голяма от Австралия!Помним и онова олио по 6 лева литъра,все едно,че слънчогледа на Луната са го отглеждали!Лакомията им вече е прекалена!

11

Ана

преди 3 месеца

ЗАЩО КОГАТО НЯКОЙ ИМА ПРОБЛЕМ ТРЯБВА ДА АНГАЖИРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА,ТЪПО Е ДА ТЕ НАМРАЗВА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК КОЙТО ПЪТУВА НА НЯКЪДЕ,ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД СЪОТВЕТНОТО МИНИСТЕРСТВО

10

Хлебар

преди 3 месеца

На който не му върви бизнеса държавата да плаща! ПРЕДЛАГАМ 30 ДНЕВЕН ПРОТЕСТ НА ХЛЕБАРИ И МАГАЗИНЕРИ В ХРАНИТЕЛНИТЕ МАГАЗИНИ

9

Майора

преди 3 месеца

Много лесно е да се искат пари от държавата , но тя длъжна ли е да им покрива загубите! На обикновения човек никой не помага , няма смисъл нашите данъци да отиват за тях!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха, аз пък предлагам всички фирми с загуба да излезем на площада и да претендираме за обещетение. Даже може да се включат и частните лица които мислят че са на загуба !До кога ще спонсорираме от данъците си разни некадърни бизнесмени които видиш ли фалират всяка година ?

7

Гадняр

преди 3 месеца

Цялостната концепция в нашето селско стопанство е сбъркана. Шепа хора, свързани с определи партийни (мафиотски) структури събираха каймака с години и ставаха все по-богати и все по-алчни. Притежават земя оценена на милиони, която не обработват устойчиво, но получават субсидии все едно гледат някакви редки насаждения. Ако не фалират в близките години от нашата плодородна земя ще остане само една химизирана пустош.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Това прчетохте ли го,че аграрнияя сектор до 2050 г. трябва да бъде с нулеви въглеродни емисии ?Той ако е с нулеви това означава никакъв да няма,т.е. директно си целят да фалират,а после ще ни хранят със скакалци.Ей,саже по пещерите като сме живяли не сме яли скакалци!Вулканите повече замърсяват от земеделците.Да ходят да съкратят въглеродните емисии на вулканите,а не да посягат на хляба!!!

5

Лешояда

преди 3 месеца

Тоя загнил елемент и говорител на 80% от "земята" започна нещо пак нещо да се отваря и да ръси мозък?!Решението е ясно спиране на всички евро сужсидии и премахване на всички изисквания към т.нар. "зърнари" - не може да си частник и да искаш държавата да ти поема загубите и купува бентягите, скоро нещата ще излезнат извън контрол, има нагнетено напрежение в обществото и няма да има милост...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Разделяй и владей. Добре познат метод за справяне с недоволно стадо. И най-вероятно и сега ще успеят да разделят овцете.

3

Xa-xa

преди 3 месеца

Че той сектора отдавна е разделен. Парите отиват при една малка групичка. И те няма да ги дадат. Само подкокоросват сиромасите да клечат по пътищата, и да се надяват и до тях да стигне нещо. Да клечат. Ще им остане надеждата

2

Анонимен

преди 3 месеца

Да си плащат акциза върху дизела тия . Те замърсяват най много а спират дизела на хората които хем си плащат акциза хем не го ползват за комерсиални цели хем цапат много по малко. Нап ходи да тормози фризьорски салончета за много по дребни суми което изисква огромен ресурс а от тия не събира акциза . Тия са милионери в земя .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Мазното.