294

Анонимен

преди 3 месеца

Сирски е завършил военното си в Москва.Руснаците са му дали образование и развитие.Дет се вика храни куче да те лае.

293

Случаен минувач

преди 3 месеца

ген. Сирски - известен в украинската армия като "генерал 200". Резултатът ще е още опвече мъртви украински чоловки.

292

бай Пешо до [268]

преди 3 месеца

До т.нар."82-ОМБР". Отговор на бай Пешо:Ясно е за какво е "сигорен" "82-ОМБР". Да де, ама за да стане това, Бай Пешо първо ще изчака жалките останки на 82-ОМБР хубавичко и съвсем сигУрно да бъдат обезвредени, барабар с укронацистките укронацистките укронацистките инфилтранти в нея от бившия полк Азов, разгромен и директно ликвидосан и успешно изпратен при любимия им вожд и вдъхновител Бандера. Та Бай Пешо не бърза. То и Армията на РФ не бърза...всичко си върви по план, броячът се върти..

291

Макар да не изглежда

преди 3 месеца

така, мисля, че Залужни се измъква по тоя начин. Освен ако не направи военен преврат неговото досие ще остане чисто след войната. Вероятно ще има някакви фиктивни обвинения, но едва ли ще го осъдят. Двата бюста на Степан Бандера в офиса му ще каже, че ги е сложил, за да мирясат нацистите и ще му се размине. Сирски от друга страна, няма да има тоя късмет. Роден и израснал в Русия, сега се бие на страната на врага, а това е равносилно на смъртна присъда. А Заленски е по-полезен на РФ като жив.

290

Никола Стефанов

преди 3 месеца

До ... Не бъркаш - Александър Сирски е роден близо до Москва; родителите и брат му все още си живеят в Русия и то необезпокоявани. Но не са чували и виждали Сашко от години.

289

Никола Стефанов

преди 3 месеца

До Супер: Нещо си се объркал - Сирски е генерала, който ЗАГУБИ при Дебальтсево през 2014, а след това при Соледар и Артемьовск (за еврокоментариата - Бахмут) през 2022.

288

82-ОМБР

преди 3 месеца

Ще смажем рУСИЯ като гнида ие сме НАТО,наричайте ни нацисти щом това ви укрилява.

287

...

преди 3 месеца

Сашо Сирски май е роден в Русия или бъркам?

286

82-ОМБР

преди 3 месеца

Бъркаш Залужний с Пригожин!

285

Х0X0

преди 3 месеца

Цялата нaцистка cвльоч подкрепя Залужни. Имат около 100 000 нацита резерви от Десен сектор натоварени да пазят границата с Беларус. При тези отчайващи липси на военни попълнения съвсем скоро ще затрябват за фронта. Дали обаче Залужни няма да реши вместо към фронта да ги изпрати към Киев? Нацитата по презумция не се кефят много на евреи, към които спада и комедианта. Няма да им трябва много да решат, че той всъщност е причината за тоталния военен провал на Украйна.

284

82-ОМБР

преди 3 месеца

Приемете,че операция "барбароса" не е приключила! През този век,ние запада ще съсипем руските отстъпления от международното право,бавно и методично,но и с яростно опорство! Смърт за окупатора! рУСИЯ е на мушката!

283

Мачкай Вова !!!!

преди 3 месеца

Вермахта се разпада

282

Анонимен

преди 3 месеца

До 322киевска русь е основана 8 в. от руските князе рюрикови, чети малко история бе))) Коя история бе льо. льо, руската ли?Киевска Рус е понятие въведено през 18 век. Има Киевско Княжество основано 882г.Рюрик е митологична личност въведена през11век въз основа на митове и легенди. Няма нито един летопис от 9 и 10век, който да говори за Рюрик. Освен това Киевското Княжество няма нищо общо с Русия, Новгород е основан през 10 век,като васално на Киев, близо 1 век след Киевското Княжество.

281

Чери00

преди 3 месеца

До Супер Абе и Бахмут си е руски и руснаците печелят навсякъде а да не говорим че "ВАГНЕР" е навсякъде и то починала в Беларус!Не върви да падаш е боя и да печелиш в фейса!НАШЕНСКИ ГЛУПОСТИ!!!

280

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Да не се окаже, че Зеленски работи за руснаците - уволни горе-долу компетентния генерал и го замени с некадърния, но верен Сирски.

279

Айде хаирлия да е

преди 3 месеца

Сега зеленото да освобиди Украйна и света от себе си!

278

Анонимен

преди 3 месеца

Стига вече с тоя Зеленски! Не става!

277

Анонимен

преди 3 месеца

Антихристът Путин трета година пали и граби православни земи! Да гние в Геената ВоВеки !Анатема!

276

Супер

преди 3 месеца

Генерал Сирски унищожи бандитската групировка Вагнер край Бахмут! Разби рускофашистките панцердивизии край Киев и Харков! Измете ги и от Изюм! Най-добрият украински генерал.

275

Анонимен

преди 3 месеца

Сирски е руснак,роден е в Русия.Руснак начело на укроармията.