57

Анонимен

преди 3 месеца

Е Бг няма нужда от фермери, Бг ще яде внос, ако и него го има, поне построиха заводи за ин-се-кти, с малко оризче, чудно чине меню.:))

56

анонимен

преди 3 месеца

Родена Сталинка зове по капиталистически.

55

мак

преди 3 месеца

Нямаше смелост да каже, че не трябва да се мисли за земеделци, а всички са длъжни да дават на украйна, но това се подразбира. Много е нагла.

54

справедливост

преди 3 месеца

ДА, тя не е права защото е *** оФца и не разбира нищо нито от икономика, нито от земеделие. Но факт е че сегашната политика е абсолютно грешна и пагубна. От цялата работа стана че отгледаха едни рантутници на дъжавна хранилка които копуват само земя за да може да взимат по-големи субсидии. Подхода е грешен, колкото и да ви е тъжно комунистическия наложен от академик Хинковски е правилен, трябва да се получава судсидия на отгледана еденица и килограм продукция. Всичко останало е перачка на пари

53

Мая

преди 3 месеца

Таа яврейка един домат не скъсала и един картоф не е засяла.Знае ли какво е това нещо труд ? че да плямпа.

52

Анонимен

преди 3 месеца

На масата на дебеланата нищо не липсва, затова лесно зове против финансовата помощ за земеделците.

51

тогава спри да ядеш!

преди 3 месеца

Да! Да не даваме пари за земеделие и качествени храни, а за оръжия и войни! Гъска! Да ме извиняват гъските, които са полезни животинки.

50

Чуйте

преди 3 месеца

проф.Нина Дюлгерова, видеото от снощи и много неща ще ви станат ясни!

49

Рендету

преди 3 месеца

Другарката Сталинка призовава за Сталинистки методи и подходи??? Ейй..., верно е, "Кръвта вода не става"! -))))))))

48

Анонимен

преди 3 месеца

Жената елеченца ни накити на цената на една кола, казва на правителстватя, да бе слушат собствения си народ ... Сталинкеее!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Другарката Сталина - на прасетата!!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Никаква помощ за фермерите, каза Сталинка и седна да плюска.

45

От Франс

преди 3 месеца

Фермерите тук се заробват за 5 поколения напред, бачкат по 15 часа на ден и накрая нямат и какво да сложат на масата!!! Постоянно се обновяват машините, нормите също, застраховките струват пари. А Сталинка е платена да бълва глупости и да прецаква хората :)

44

Анонимен

преди 3 месеца

Бай Танас целият е в мас. За МВФ става дума.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Сталинка иска фермерите да взимат кредити от банките за да може тя да пълни гушката ....а то гуша като на пеликан....

42

дедо ви

преди 3 месеца

и аз съм на това мнение . за чуждите фермерите не знам и не ме интересува но за наше съм сигурен че са далавераджии , мошенници и наглеци опитващи се да изнудват държавата ни . нека им гние продукцията по складовете пък да видим какво ше правят .

41

Анонимен

преди 3 месеца

Научихте ги зърнарите да им давате много пари. Сега трудно ще ти отучите.

40

ИМФ

преди 3 месеца

До 44: Справка Нова Зеландия. Ако не знаеш, попрочети какво се случва на хората, които дръзнат да боднат какъвто и да било стрък полезна култура в дворовете си. Ще се изумиш. Криминално престъпление, наказуемо със затвор. Така е, когато населението е толкова тъпо. Винаги съм си мислел, че ние сме най-тъпите парчетия, пръквали се някога под слънцето. Докато не разбрах, че там са по-***. От всички крайно неприятни глобалисти, които са управлявали държави напоследък, Джасинда ми е в топ 3.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До 26 Не става. Вече в САЩ излизат първите платени статии, че дребните ферми и отглеждането на зеленчуци в градина изпускали 5 пъти повече СО2 емисии от промишленото селскостопанско производство. Т.е. следващата стъпка след фалирането на фермерите е тотална забрана да се сади по дворовете. Целта е ясна- да сме зависими от корпорациите, които ще са изкупили земите на фалиралите фермери на безценица.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Тая трябва да се остави да живее с 800 лв минимум година у нас.