36

Трифон

преди 3 месеца

Мъж с добри финансови възможности - имаш правописна грешка тук, трябва да е - Мъж който си харчи много пари за вас. Ако се омъжиш за скруч нищо няма да те огрее.

35

Трифон

преди 3 месеца

Тава е като за ме писано бре. Мъжът, който обича да играе с деца - даПозитивен и усмихнат мъж - даМъж с чувство за хумор - черенСилен мъж, който знае какво иска - даЗает с друга дъска - да

34

Анонимен

преди 3 месеца

Жените обичат - обожават пенещисепениси с дължина от 5см. 10см, 15см, 20см и 25см и Не обичат под 5см и над 25см!

33

Анонимен

преди 3 месеца

жените харесват чичко паричко и друго не ги интересува

32

Анонимен

преди 3 месеца

Бившият N38 сега е N23.

31

бУклуци

преди 3 месеца

Позитивен и усмихнат, с финансови възможности, който обича да си играе с децата... Според криминалистите, такъв профил имат рецидивистите, психопатите и педофилите.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Нещата са прости-много пари и кокалчето да става!

29

Анонимен

преди 3 месеца

До PISARO - Красивият, но беден добряк, който си описал, също няма да остане без женско внимание. Дори напротив, около такъв се тълпят много кандидатки за красив любовник, също и наивни девойчета, които са възпитани да си търсят свестен мъж. Най-често такива момчета стават плячка на някоя хитруша.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Всяка си мечтае за свестен мъж. Дори най-големите интересчийки, докато търсят богаташ или голям шеф, подсъзнателно копнеят да попаднат на свестен човек. Но късметлийките да намерят такъв са малко, защото свестните мъже не са много.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 38 А какъв е онзи мъж, който разчита на заплатата на жена си и на помощта на тъста си, все не може да се задържи на работа повече от 2-3 месеца, защото според него не го оценяват достойно? Никак не са малко такива мъжлета и са по-устати от махленска лелка, когато започнат да се оплакват. Все някой им е длъжен, каквото и да получат наготово, все им е малко и мрънкат, че заслужават повече. Една от братовчедките ми 23 години пати с такъв.

26

Анонимен

преди 3 месеца

На жените им е заложено генетично да търсят мъж, който да им осигури добър живот... Същото е и в природата, женската търси здрав и силен мъжки, който да осигури сигурност и здраво поколение..

25

Анонимен

преди 3 месеца

И накрая, почти винаги богатите мъже рано или късно си търсят разнообразие и почват да кръшкат, да си имат любовници...И в огромната част от случаите жените им въпреки всичко го търпят това нещо и си траят, защото ако се разведат, ще си загубят охолния, дим байрямски живот ...

24

Анонимен

преди 3 месеца

Освен това, в която и да е "нормална" държава, ако да речем, си с висока позиция и заплата, като те цапардосат с 50-60 процента данъци, ще видиш ти едни финансови възможности и жена ти няма ли да работи, съответно да помага и тя - сам човек е невъзможно да осигури всичко. Тогава как ще ми лентяйства и хайлазува...Живея в чужбина, точно в такова положение съм, та знам....

23

Анонимен

преди 3 месеца

Жените да се научат те самите как се изкарват пари с бачкане и да си ги изкарват. Мъжът не е длъжен на никоя жена да я осигуява, издържа, а нейните пари да са си само за нея! Семейството е ангажимент и на двамата, в това число и финансите! Точка!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Жена, която си търси мъж с пари е нищо повече от ***, *** и каквото още се сетите от синонимите! Няма да търпя жена, която разчита само мъжът и да я издържа, да и осигурява всичко, а тя само да хайлазува по моловете, по кафетата и да си купува скъпи ***!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Koжената дръжка ако може да троши орехи и джобът все да е пълен с пари.Е това харесват жените!

20

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Жените са кът книгата бря. Разтварят се там дето са най много четени.

19

Бай Илийчо

преди 3 месеца

1Богат маж! 2Ларж маж ! 3 Будала маж! 4 С готина кола 5 С голема паламарка да ги мандръса кът магаре.

18

Бай Илийчо

преди 3 месеца

1Богат маж! 2Ларж маж ! 3 Будала маж! 4 Д готина кола 4 С голема паламарка да ги мандръса кът магаре.

17

PISARO

преди 3 месеца

Путенцата само кеша гледат, а не какъв тип мъж сте. Ако сте грозен, плешив, очилат, нисък, понамирисващ, но имате пари, власт и положение по е възможно да ч,укате яко млади пиченца, отколкото ако сте красив, рус, синеок, висок, но нямате много финансови възможности, живеете по-скромно и сте добряк...