Снимка: Istock

Предпочитанията на жените към мъжете се определят до голяма степен не само от външния вид и привлекателността, но главно от поведението. Това как се държи, какво прави, как реагира и как се изказва един мъж в различни ситуации, има огромно влияние върху това дали една жена би била привлечена от него.

И независимо, че всяка жена има своите индивидуални предпочитания в любовта и връзките, има няколко основни типа мъже, които определено привличат женското внимание.

Кои са типовете мъже, които жените обожават?

Мъжът, който обича да играе с деца

Няма нищо по-разтапящо женското сърце от мъж, който обича децата, занимава се с тях, играе си с тях и им обръща внимание. Жените обожават такъв тип мъже, защото това им нашепва за потенциално добър баща на техните собствени деца.

Позитивен и усмихнат мъж

Един от типовете мъже, които жените обожават, е този с позитивно излъчване и нагласа към света. Такъв тип мъже привличат женското внимание, защото подсказват, че връзката с тях би била лека, лесна за изграждане, комуникацията върви по вода. Позитивната нагласа подсказва, че с такъв човек бихте могли да се справите с всяко предизвикателство.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase