13

Анонимен

преди 3 месеца

До малко стар е На каква война отиваме с руснаците? С 2-3 дивизии войска със старо, руско оръжие.... И кой ще се бие: Пеевски, Б.Борисов, генералчето Атанасов, напълнелият като буре Хр.Иваное, Р.Желязков, прУф. по роботика Тагарев или министърът на МП наскоро станал доцент Славов?Най-младите последни редовни набори войници са на по 46-47 години!

12

Майната Ви

преди 3 месеца

Продължаваме ПОДМЯНАТА с мизерния си брой депутати искат да управляват и да става на тяхната. Самопровъзгласилият се академик става само за министър на битовата химия: сапуни, шампоани.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Премиерът Денков така се издъни с екскурзионното пътуване в САЩ - 40 души пътували с правителствен самолет без уредени предварително срещи с техни колеги, че преадидентът на САЩ и шефът на ДД отказаха срещи с тях. Проф.Денков е учен в БАН, преподавател по физикохимия в СУ, така че попрището, което му подобава, би било в научната сфера, а не в МВнР, където вземат на работа млади хора, завършили МО. Проф. Денков не не е лице от кариерата на дипломацията.Същото е с г-жа Мария Габриел.

10

Shark

преди 3 месеца

Денков? Външен министър? Абсурд!

9

малко стар е

преди 3 месеца

а и навсякъде където обикаля го оглеждат като работодатели . лъготат го . от посолството го слъгват яко . Няма да има резултат . крякане по изтока не е хубава дипломация, а и отиваме към война с тия войнолюбци .

8

киро

преди 3 месеца

ТОВА БЕЗЛИЧНО, БЕЗПОЛОВО СЪЗДАНИЕ Е ДИПЛОМАТ, КОЛКОТО АЗ СЪМ БРАТ ПИТ........

7

Много неадекватно

преди 3 месеца

Разбирам Денков да беше постигнал нещо, за да иска да е външен. Горкият ходи да се моли на Австрия и онези станаха още по-твърди в позицията си. За премиер се опитваше да гаси страстите и да усмирява всички. Нямаше думата за министрите, след като вътрешния не успя да го смени. Мекушав, ходеше да носи палтото на Киро, сега искал да е дипломат? Пп нали са западни възпитаници, къде са видели човек като него за дипломат н1? Всички са като вълци и да изпратим агънцето денко? Нонсен

6

Майора

преди 3 месеца

Много добре се знае , че Денков няма нито опит , нито качества да бъде външен министър! Няма смисъл от повече коментари , поговорката"Камъкът ситежи на мястото " не важи за него!

5

хаджи Манчо

преди 3 месеца

В България за да разбереш един човек какъв специалист е трябва да му предложиш властова позиция!Щом клъвне и приеме значи е гола вода!

4

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Невиждано натискане за власт за постове за пари от шарлатаните българи защо спите нови избори но без манипулативните машини

3

Диана

преди 3 месеца

Странно защо си мислех, че ротация означава не омесване, а центробежност - след ПП/ДБ идва Герб?!..Всъщност напълно естествено е с БСПтата да се работи само с интригантски схеми-да, така ама...онака, значи..Според мен, след ротацията всички управляващи трябва да са от ГЕРБ-иначе никой не може да поеме отговорност! Министъра от едните, а Премиерът от другите и така няма да е ясно кой е виновния..Всяка партия трябва да си носи отговорността, не като БСП/БКП които сега трябва да махаме съвокупно

2

Анонимен

преди 3 месеца

Той у нас не може да се оправи, никъде по света не искат да се срещат с него сега пък първи дипломат го гласите.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как неадекватен човек да е адекватен избор.