22

Анонимен

преди 3 месеца

Мая е много по-добра от Мария Гаргамел. Тя трябва да оглави правителството!

21

Анонимен

преди 3 месеца

"не е готов да се раздели с контрола на тези пари и всички облаги" - Манолова,пак ББ ти е виновен! Ние пък смятаме,че ББ трябва да пресече "контрола" на шарлатанията и е време да въведе ред ! Всички знаем,че ТОЙ може да направи това ! Друго спасение НЯМА! Стига вече празни приказки и залъгвания !

20

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Ти от кои си, мая?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Много е противна тая госпожа. От далече си личи че я интересува само далаверата. На лицето и е изписано

18

Изгоря народа

преди 3 месеца

Но си заслужава съдбата.....15 г. Избира тиква, сега се кланя на копейки.... Само в България близо половината от народа смята,че жертвата е наравно виновна с насилника.Затова и сме най бедни,защото сме най отблъскващо глуповати....

17

Честито

преди 3 месеца

Хванаха ОПГ в самото МВР със съдии, прокурори и мутри в кюпа! Честито на Перник и Кюстендил!

16

Ето част от тях

преди 3 месеца

Тези убиват, засекли са съдии които се занимават с убийства в град Дупница, същите са в симбиоза с полицаи, прокурори и мутри,зад тях стоят депутат от ГЕРБ на име Александър Паризов и някакъв Терзийски! Същите разполагат с ударни групи от мутри и роми главно от Перник! Никой не реагира за това ОПГ!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, Мая!! Бутайте това правителство и идвай на власт!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Никой няма да изгори, да е изгорял някой съдия, прокурор, депутат, министър в България? Създават тези тунеядци някаква си комисия да разследва, какво да разследва бе, хора, себе подобните си да разследва! Ще си чешат езиците няколко дена и всичко ще приключи, докато не вземем сопите и т.н. калашници, нищо няма да се оправи.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Това го знаем,бе Манолова.Ти кажи защо заложи на една куца магарица в СОС,та сега се чудят как да стъкмят общински съвет.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Да натрупа 200-300 имота на негово име,че и в чужбина поне 10,а може повече и да е момче за всичко,посредник на висшия етаж да им менажира,търси клиенти като за къщи за тъщи,че по-просторни по еталони строени и оборудвани за маркетингови предложения в сфери на бизнес търсения и компании в кампании близки до неговите посреднически интереси щото с толокова имоти на разположение и те на дейноста му за усмотрение едва ли имал настроението да посредничи в политическата ниша,която е запълнена отдавна.

11

По

преди 3 месеца

Голяма риба от тебе няма, на всяка кукичка се закачаш. Качи се на черешката във Кюстенджа и не слизай. На тази възраст е ненужно да служиш за изтривалка.

10

Сестра Галева

преди 3 месеца

Сестра Галева знае кои са дребни и кои едри най-добре.

9

аааахахахааааа

преди 3 месеца

Горката, като чуе за избори и все едно чува за майка си.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Това не са риби,а лейтенанти от добре структурирана система. Генералите ги знаем поименно. Въпросът е кой стои над тях?

7

амииии

преди 3 месеца

бкп ги създаде бкп ги заличава ! на кого не му е ясно ?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Нали затова го гръмнаха, да може големите мошеници да се спасят. Тази тактика си върви от 1990 г. Някой да е чул за нещо отнето на гръмнатите мутри или да са открили убийците. ДС си действа по един и същ сценарий. Сега умишлено навсякъде се наредиха некадърници, пенсионери и техни хора за да крадат на воля, каквото е останало държавно. Погледнете хората с парите и ще ви стане ясно.

5

хахаха

преди 3 месеца

тва не може да се примири че Борисов не я бръсне за кюстендилска с,,,,

4

Анонимен

преди 3 месеца

Дърта комуниска фана 1% и сега л.апа партийна субсидия без да бачка :)))

3

Обективен

преди 3 месеца

Шиши се чуди как да отклони вниманието от случая с убития му приятел и се е втурнал да сезира де що има служби и да прави комисия в парламента за "нечуван пробив в националната сигурност" заради издадените на няколко руснаци български паспорти.