120

Та значи...

преди 3 месеца

"Конституционният" съд официално потвърди, че закони в колонията няма! Не че се очакваше нещо друго...

119

донос.бг

преди 3 месеца

Е,той Слави го каза преди време :"НЕма такава държава!"Територията БългЕрия е просто поредната краварска колония на пряко подчинение от Посолството.Марионетките на Козяк прегазиха Конституцията многократно и некадърно,даже гласуваха за отхвърляне на тяхното отхвърляне на референдума.Ако имахме нормална държава,КС щеше да го признае и да се проведе.Затова вкараха Дуловската мьрша и Белошитов в КС за да гласуват според волята на Посолството.Откъде накъде колонията има право на глас?!?

118

ГЪДЮ

преди 3 месеца

До дедо ви 55-Именно,Сидеров трябваше да е еталон за това какво ги чака копейките,но го забравихме.На тротоара е и там му е мястото.А в началото беше главен редактор на първия опозиционен вестник след 1944 г.-вестник"Демокрация".От този пост-на тротоара,след хиляди дивотии натворени пак по тротоарите.Копейкин да си прави сметката.

117

Анонимен

преди 3 месеца

До тагаревеца: Протестите не са на разрешителен, а на уведомителен режим, тоталитарен отпадъци!

116

от ЮАР

преди 3 месеца

Нормалните хора искаме повече Евро и по-малко копейки. Искаме БМВ, а не Москвич. Искаме либерална икономика, а не колхозни недомислици, искаме да сме част от Свободния Свят, а не от Русский Мир. Искаме да сме хора Първо Качество, а не втора цедка. Искаме България в А-група, а не в трета дивизия. Референдум за лева? - Не, мерси. Време е да излезем от Руското тресавище и да живеем като нормални Европейци.

115

Анонимен

преди 3 месеца

господ на бодлива крава рога не дава.за изродените става въпрос ако не са схванали.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Амбреажи,молете се на Господ,ама много горещо се молете и се кръстете,палете свещи всеки ден Възраждане да не спечели изборите.Прошка няма да има!Запомнете го!

113

Анонимен

преди 3 месеца

Като чета коментарите,мисля че скоро псевдолибералната и3мет скоро ще последва Нотариуса...

112

Анонимен

преди 3 месеца

Червенопитеции разбиращи от икономиката, колкото бабите им. Въже само

111

Българин

преди 3 месеца

Оставка на криминалната сглобка,унищожаваща България!Възраждане!

110

Анонимен

преди 3 месеца

До 107:Не става въпрос за копейки,а за запазване на лева.Нещо не си разбрал(а).Защо не позволяват референдуми?Само фашистите забраняват референдуми.Ако са фашисти тези,които ни управляват е редно да си признаят и да си знаем.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Do 103 a te nesa bananovi dyrzavi a nie sme prodaznyzi robi

108

Анонимен

преди 3 месеца

Do108 vsemi si vaselin ze moze i da ne prydnes

107

Анонимен

преди 3 месеца

леле мале, оле мале! тези петолъчковци не се спират, колко още копейки искат не знам!?!? мозъчно дефицитни същества, за които родината не значи нищо. Комплексари, за които индивидуалността е табу, а невъзможността за противодействаш с мисъл и цивилизовани аргументи (поради лимитацията причинена от липсата на ум) ги кара да рзчитат на агресията и злобата. Нищо, нищо! Историята ще ги забрави след 1-2 години.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Подкрепям ,Най Българската партия в този мижав " парламент"! Пълен със " Северно Атлантици", Не Българи! И ще Гласувам за Възраждане,на следващите избори,когато И да са!!!!!!!!!!Останалите са продажници които ни " управляват" в момента!!!

105

НЕ на еврото!

преди 3 месеца

Българската банка повече не съществува, цените вместо например 5 лв. ще бъдат приравнени най-малко на 5 евро, а заплатите остават същите защото ще ги преизчисляват в евро!

104

Анонимен

преди 3 месеца

Защо, преминаването от лев към Евро в България като национална валута, голям проблем ли е за Кремъл? Вече няма да има шанс за далавери с банките, май....

103

НЕ на еврото

преди 3 месеца

Поляци, чехи .... НЕ са с евро!!!

102

Утре 9:00 ЦУМ

преди 3 месеца

Утре, който може и смята, че ако чакаш някой да ти "позволи" нещо или да ти даде - ще си роб, а права се извоюват и отстояват - в това число исконното си право да заявяваш позицията си (за или против - на референдума, тук говорим за правото на СУВЕРЕНА да БЪДЕ ПИТАН ... звучи безумно да се поставя под съмнение, но го правят) - пред Конституционния Съд (сградата на ЦУМ) - 9:00!

101

Име

преди 3 месеца

До 88 123, не преминахме през лустрация и затова се случват всички изброени от Вас случки! С влизането на България в ЕЗ, БНБ ще олекне с резерва който държи. Всичко отива в ЕЦБ! БНБ умишлено проспа фалитите.