53

кара колю

преди 2 месеца

Професора да каже за синчето му от криминалните среди. Не всеки иска да е в тях, но няма възможности за това

52

мунчо

преди 2 месеца

До Проф.ИлчевПознай от един път кой беше баща му ...

51

Анонимен

преди 2 месеца

До ExStuddent,к.46 В СУ поне сменят специалността на ректорите. Идете в Югозападния университет- там ректорите са само математици. И което е интересно:преподавателите от другите катедри и факултети ги избират! Учени хора,скоро ще изберат някой за академик! В образователната система академик вече я смятат за почетна титла и не са се сетили в провинцията да изберат някого за академик. Проф.Денков кога стана академик: като зам.министър на МОН.Тагарев стана професор 16 г.след напускането на БАН!

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай... Образователната мафия е сред най-многолюдните. Идете в ЮЗУ и се поитересувайте ректорите през последните 9 мандата (36 години) от кои катедри са. Ще останете изненадан - от една и съща катедра: Математика. Висша математика е общообразователна дисциплина, но там са най-умните хора,които започват ректорството като доценти и още през първия мандат или в началото на втория мандат стават професори.Правно-историческият факултет ПИФ може би произвежда най-много юристи в БГ и напливът е голям

49

Бай...

преди 2 месеца

Щом има правосъдна Мафия, МВР Мафия, зърнена Мафия, нарко-Мафия, оръжейна Мафия и т.н. Мафии, защо да няма образователна Мафия ?!

48

Шебек

преди 2 месеца

Избори.... Избори..... Избори....

47

анонимен

преди 2 месеца

господин професор само да ви кажа, че това са децата на България, а също така и нейното бъдеще. Не ви ли омръзна да си просите пари от държавата това ли е по важно да имате големи заплати и подкупи не напълнихте ли си ушите живеете охолен живот от парите на децата не ви ли е срам. Не е ли все едно от къде идват парите за таксите. Ама нали вие да не останете назад да си поискате , че нали си нямате горките

46

Анонимен

преди 2 месеца

Заради този посредствен т.нар. професор два випуска от тия смешен университет имат НЕЛЕГИТИМНИ дипломи. Понеже го мързяло да ги подписва ги подпечатвал с някакъв си измислен печат, защото "така е законно в Япония", явно не е запознат че софийския не е в Япония.

45

ExStuddent

преди 2 месеца

Най-слабият ректор в историята на СУ. Тотална безгласна буква и мърляво управление на СУ по негово време. Биолчев беше класи над него, светлинни години.

44

Трак

преди 2 месеца

Поредния лапач на който му се отнема хранилката на корупция. Свикнаха болшевишките менте професори докторанти и доценти да лапат от сиромашката кръв и почнаха в един вой да реват колко било зле да било безплатно образованието а не питат и не казват че 90% от хората не завършват висше само защото нямат средства да си плащат . Утре ако здравето стане достъпно ( без допълнителни такси ) бялата мафия и тя ще ревне ме това било много лошо нещо . Нищо ме става въпрос за човешки животи и здраве

43

Изненадан

преди 2 месеца

Много изненадани от предложението за отпадане на таксите! А колко повече ще се изненада Денков, ако открие гореща линия за подаване на сигнали за нередности в университетите. Г-н Денков, ако се върнете като министър на образованието открийте гореща линия за нарушения.

42

Необразованите са .

преди 2 месеца

До 40 Образование заплаха . . . . Да необразованите и не желаещите да се образоват са доминиращи! Факт! Интелигентните да се изнасят от територията! Взимайте пример от българите в чужбина!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Професора забрави да каже като учеше дали е било платено образованието. Всичките са самозабравили се от алчност маскари

40

Майтап - образование

преди 2 месеца

Безплатно, за да си прекарат още по-безметежно 4 години, а данъкоплатеца през това време им плаща осигуровки... и във ВУЗвете ги събират отвсякъде и ги пропущат с фиктивни изпити, защото от бройката им зависи колко преподавателя ще има.....

39

Анонимен

преди 2 месеца

да, на избори мирише и трябва да се купи електората с евтини трикове

38

Анонимен

преди 2 месеца

А до преди 25 години не бе някаква идейка, а реалност - напълно безплатно висше образование.

37

Образование заплаха

преди 2 месеца

за простотията, която се шири интензивно вече по територията! Съотношението лайкове/дислайкове за този израз е коефициента на тъпотия в страната! Когато образованието беше безплатно имахме индустрия и селско стопанство, а и наука! Но тези области са вече дълбоко в миналото като социалистически отживелици! Да живее простотата! А господин професора е популист, което мода на съвремието! Резултатът на развитието го усещат вече всички образовани или необразовани! И не тълкувайте, че тъгувам по соца!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Всяко полезно предложение се напада от едни и същи платени лобисти.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Най-болезнено за българина е да му бръкнеш в джоба. Няма значение професор ли е, какъв е, като му бръкнеш в джоба реве и се тръшка като малко дете, в този момент всякакво морално развитие, емпатия, състрадателност и т.н. се изпаряват и индивидът се връща към фабричните си настройки. Иска, точно както малко дете всички на него да му дават, без значение имат ли или нямат, то смята, че са длъжни и че така е правилно. Нищо, че е станал професор, в този момент е като малко дете.

34

Анонимен

преди 2 месеца

А защо е така, приятел.Защото и до днес тези червени бандити викат на Доган доктор Доган. а да си спасят кожата му дадоха властта и той разруши България.