65

мак

преди 3 месеца

Някой да е чул нашичките да казват, че разбират болката на българските пенсионери, болни, хора с увреждания, или тези от наводнени терени оставени без помощ от държавата? Кой ги избра, каква клетва полагат - ще работим за български народ или за украински? Ходят там само да питат какво още могат да направят за украйна.гн.ус.

64

ха-ха-хи

преди 3 месеца

Българската делегация се водила от Даниел Митов и Ивайло Мирчев...другите двама са само фон...Божкеее...прибери си версиите ! ЛУД УМОРА НЯМА !!!!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв позор, да се кланяш и да полагаш цветя на нацисти

62

Анонимен

преди 3 месеца

Национални Предатели !

61

мдааа...мухльо...

преди 3 месеца

До сега такъв ГАФ на Председател на НС не е имало....жалко за народа ни при такива управници.

60

Това е падение....

преди 3 месеца

Да отидеш в чужда държава и да се покланяш на загинали фашяги....трябва да нямаш грам мозък!!!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, я не говори в множествено число. Ако вие, шепа проукронацистки зомбита поднасяте цветя на доказани нацисти с такива татуировки, ние, нормалните българи поднасяме цветя на избитите деца от Донбас от същите тези укронацисти.

58

Пешо Питанката

преди 3 месеца

Тоя ЧИЙ го крепи там ?????

57

Анонимен

преди 3 месеца

Росене, рива ли бе ? Требеше и да треснеш кухарника в дуваря със снимките.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Явно аз не съм представител на "българския народ". Защо съм с впечатление, че над 50% от българите са против нацитата в Украйна? Умишлено не казвам русофили. Защото не малка част от тези над 50% не сме русофили. Но сме против агресивната политика на янките и сме за обединена независима Европа.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхме ги всички тези татуирани със свастики "герои" на Украйна. И техните западни. кукловоди ги видяха. Какво повече да коментираме.... А нашите селянчета ще сложат цветя и на гроба на Хайнрих Химлер ако им заповядат от Брюксел. Тотално падение са.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратен съм, ОФИЦИАЛНА БЪЛГАРСКА ДЕЛЕГАЦИЯ да подкрепя загинали фашисти и терористи! Тая "делегация" няма ли мозък да отвори тубата и да погледне същите тия как викат Зиг Хайл с изпънати напред ръце! Пълно е с такива клипове, които САМИТЕ ФАШАГИ публикуват! Самите те се хвалят с татуировките си на черното слънце и със свастиките си! Отвратен съм. Обичам родината си, но държавата...

53

До Ром и сок манго

преди 3 месеца

Не може, защото Алеята на ангелите се намира в Донецк, Донбас, където за 8 години са убити от бомбардировки и обстрели 15000 мирни граждани и около 200 деца. А ако отиде, този оял се зомбиран евроатлантик ще утрепят с камъни, като индивид гласувал за оръжията към нацистка Украйна, продължаващи до избиват деца в Донбас.

52

до 48 Ром и сок манг

преди 3 месеца

Няма как да направи, това е му забранено. Ще му извършат сектир-башка, ако посмял и дума да кажи за аллеята с погребани деца в ДНР.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Тук някакви се правят на моралисти. Не била Украйна нападнала Русия. Дори и това да е спорно, дори Украйна наистина да бе нападнала Русия, днес тези родни *** пак щяха да са там. Защото няма значение кой кого напада, важното е да е срещу Русия. Точно за това днес има война. А това, че нашите мижитурки са там, не се учудвайте, те винаги ще са там, където ги пратят.

50

Анонимен

преди 3 месеца

или много промити мозъци от съветката история на България има, или много платен копейкаджийски арсенал се е включил тука, не е възможно българина да е толкова паднал морално, та да подкрепя терористична русия

49

Анонимен

преди 3 месеца

Ръцете на киевската фашизоидна хунта са в кръв. Сега заплащат за убийствата и геноцида, който провеждаха систематично в Донбас в продължение на близо 8 години. Мъките ще са страшни и ще продължат още години.

48

Анонимен

преди 3 месеца

До 49 Е да руснаците организираха Майдана и те стреляха по украинските полицай и те нападнаха невъоръжени хора в Одеса и Мариупол нали

47

Микола

преди 3 месеца

Росене, нищо ти и твоя свита не разбирате за народа на Украина. Иначе няма как да подържаш тоя гнусният и лакейкият режим в Куев, кой то още след преврата 2014 селективно терроризира населението на цялата страна.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Бедна България ще преглътне и това унижение.