31

Пламена Стефанова

преди 3 месеца

Искам тоя *** дето се закани да трови живота на хората като утре щял изцяло да блокира Петолъчката да го арестуват и накажат за нарушение на обществения ред.Кои сте вие че да блокирате пътища бе защо не отидат в София пред парламента какъв е ефекта освен да тровят народа.Какъв ефект очакват?Пука им на управляващите ко ще и 1 година стойте ама народа преди това ще ви изхвърли от България.

30

хехе

преди 3 месеца

Значи, за да те обезщетят заради укро дъмпинга, тябва да си на червено! Ми що за по-лесно не обявят една донорска кампания - "всичко за укрина" и да фалират държавата (не, че не наливат $ под масата)? Тъкмо да не се мъчим повече...

29

Анонимен

преди 3 месеца

Колко си наивен и г...в.Тези трактори са взети с кредит.Така се изисква от ЕС.И затова се изплащат субсидии.Уникално сте невежи плювачите срещу земеделските производители.Нима не видяхте тракторите пред ЕП.Същите са.Така върви икономиката.Ти какво искаш, с Белчо и Сивушка.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Не се наядоха

27

Анонимен

преди 3 месеца

Удивително забавно е как най-бедната класа (копейките) подкрепя протестите на най-богатата класа (зърнарите) за още пари! Копейки, само един от тия трактори струва минимум 250 хил. лева, докато вие се чудите как да вържете от заплата до заплата!?!

26

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Вижте какво : не сте на дневен ред. Както разпореди лай ненова : всичко за уср. Няма да има земеделие.Точка

25

За неразбралите...

преди 3 месеца

Т.нар. протести са изцяло организирани от "управляващите" (зърнопроизводителите са част от това, не виждам никъде животновъди, които са най-ощететени), като това явление е по целия свят и има изключително добър синхрон. Целта - да доведе то дефицит на основни храни, допълнителен контрол от страна на "управляващите", купонна система и дажби, НО само за послушната "стока".

24

Анонимен

преди 3 месеца

Тези ако са по-умни ще блокират всички гравични КПП та и няма да пускат пиле да хвърчи като в Гърция и не трябва да отстъпват до като продажниците не им осигурят размер на субсидиите каквито са в западна Евро и нито цент по малко както и стимули за по големи производства а не да забраняват тук да се гледа всичко.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Малките също са ударени, спрели са субсидиите на всички.Там е проблема.Защо се мачкат кооперации даващи работа на стотици?То няма логика, освен някакво инатесто протакане на Денков.Той се държи точно като Гай Баню.Отмъстителен.

22

Кирил Петков Харвард

преди 3 месеца

Промяната е факт ! Приятно пътуване.

21

Анонимен

преди 3 месеца

нямат натъпкване някои фермери - де що имаше субсидии - отидоха при зърнарите

20

Анонимен

преди 3 месеца

Обръщам се към средните фермери, обработващи 5-6 хил.дка земя: не ставайте слуги на едрите фермери и агроолигарсите, владеещи по няколкостотин хиляди и над 1 млн.дка земя! Вие протестирате срещу действията на фрау Лайен, която без да разбира нещо иска намаляване на фунгицидите и инсектицидите наполовина! Тя вече се отказа.Но не се хващайте на въдицата на тези, които изнасят големи количества зърно навън и искат държавата да им заплаща загубите в износа. Да се оправят износителите сами!

19

Пепе

преди 3 месеца

Не се наядоха!!!!

18

Анонимен

преди 3 месеца

До 19:Не съди за другите по себе си!Искате да ни набутвате замърсено укро зърно,за да си се возите на скъпите коли докато сте по безплатните 5-звездни хотели по Черноморието.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До 17:Те ако са фслирали вече няма да се занимават с това повече никога.Близко е до акъла.Идеята е да не фалират.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До 13Е такива коли само тролея ги е виждал щото така са му казали от фермата за тролеи

15

Анонимен

преди 3 месеца

половината ей там са закъсали щото не могат да си купят новия модел Тесла, а другите новия модел Майбах и ся грачат, а другите които имат нужда са използвани от тази половина за да се облажат

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 8:Демокрация е и хората имат право на протести,за да запазят хляба си.Всичко,което не ви е угодно го приписвате на руснаците,защото сте некадърници.Скакалците и обогатеното с обеднен уран зърно си ги яжте сами!От укро пропагандата само пишат за някакви майбаси,защото мислят,че всички карат хубави коли като тях и съдят по себе си.На цял ЕС прави впечатление кой точно кара хубавите коли...

13

Анонимен

преди 3 месеца

значи искат да получават помощи за загуби, а не искат да предоставят на НАП информация, за да се уточни има ли загуба или е на печалба производителя... И аз искам да получавам заплата, но да не работя... Нагли зърнари милионерчета разглезени!!!

12

Хеки

преди 3 месеца

Да блокират входа на тоалетната с час повече!