277

ффф

преди 3 месеца

Тия земеделци кат гледам не аа умрели от глад а от преяждане...

276

Ментетата да обяснят

преди 3 месеца

При петрол 87 долара за барел, бензина беше 2.60.стана 89 долара, бензина веднага отиде на 2.62лв. Сега, от повече от две седмици, петрола е 78 долара, цената на бензина няма промяна-2.62!

275

999

преди 3 месеца

До Анонименимаш ли бентли ?

274

Анонимен

преди 3 месеца

планира ли се протест в СОФИЯ да ходя и аз?

273

1

преди 3 месеца

Къде е мишка Вденков дето не преговаря с терористи.

272

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема е в евтиния украински внос. Той подбива пазара на нашите. А защо е евтин? Защото Украйна не е член на ЕС и не спазва регламентите, които нашите са принудени да спазват. А спазването на регламентите и сертифицирането е скъпо удоволствие.

271

Анонимен

преди 3 месеца

Помислих че ше протестират за цените на Aston Martin

270

Анонимен

преди 3 месеца

АЗ ЛИЧНО ДА ВИ КАЖА СЪМ ОПЪВАЛ БАТ СЛАВКО ЗАРЗАВАДЧИЯТА АМА ДА ВИ КАЗА НИЩО ОСОБЕНО НЯМА КОЙ ЗНАЙ КВА ТРЪПКА ИНАЧЕ ВСИЧКО СТАНДАРТНО

269

3399

преди 3 месеца

Запалете един Rolls - Royce едно Bentley стига блокада

268

Анонимен

преди 3 месеца

Е ти какво си мислиш , че да гледаш крави ти трябват крави ли ? Трябват ти ушни марки и толкова , после купуваш съхо мляко за стотинки и правиш сирене което продаваш за 20 лева щото било инфлация , сгъваш поне 15 лева на килограм , аз ли да те уча .

267

Анонимен

преди 3 месеца

Какви кебапчета бе пич ? Това са земеделци , те ядат само суши , киноа , гурме някакво . Кебапчета ......ужас !

266

Анонимен

преди 3 месеца

Тия пикапи на Тойота много ме кефят , както и джипките им . Изобщо Тойотите са супер коли . Гледам земеделците правилно са се ориентирали .

265

Анонимен

преди 3 месеца

Кой осигурява кебачетата!? И кой ги плаща?

264

хх

преди 3 месеца

В Турция, Северна Македония,Сърбия и Албания субсидии няма. Нито стотинка. А селскостопанското им производство в пъти повече, по качествено и по ефтино. Ние основно това ядем, житата дето ги произвеждат нашите зърнари са предимно за износ. И ако си направите един воаяж по тези държави няма да видите нито Майбах,нито S класа, а за Бентли и Ролс ройс и дума да не става, в Гърция също.

263

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя ни крадат с акциза за дизела а не със субсидиите . За да замърсяват въздуха повече за пшеница от която Европа няма нужда и се налага да изнасяме за сметка на производството на плодове зеленчуци и животновъди които няма как да ни източват защото не потребяват толкова много дизел и не замърсяват въздуха както зърнарите . Така ЕС ту вдига цените на земята и имотите за да не могат младите да създават семейства . А ние трябва да плащаме ,,вредни емисии,, . Защо не си плащат акциза върху дизела ?

262

КИРО БРЕЙКА

преди 3 месеца

КАКВИ ЗЕМЕДЕЛЦИ ? ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА НАВСЯКЪДЕ, В БЪЛГАРИЯ НИЩО ВЕЧЕ НЕ СЕ ОТГЛЕЖДА И ВСИЧКО ПУСТЕЕ!

261

Анонимен

преди 3 месеца

Сега пък Путинисти ги изкархате ! Във Франция и там ли са Путинисти или в Германия ?

260

1

преди 3 месеца

Протестите са напълно мотивирани,субсидиите трябва да се вдигнат поне двойно. Нямате си представа колко са се вдигнали цените на Майбах и S класата. А Бентли и Ролс ройс направо са ударили неприлични цени. Що се отнася до Ферари и Ламборджини, за тях ще са необходими тройни субсидии. Единственото , което не мога да разбера е това: как я карат всички останали бизнеси, дето никой стотинка субсидия не им дава. Явно ще трябва да си купят танкове и БТР та и те да блокират пътищата.,та да се свърши

259

До 262

преди 3 месеца

Ти по реждение ли си така или ходиш на допълнителни курсове?

258

Чакаме ви пред МС

преди 3 месеца

Днес по обяд прегледах новините и коментарите на всички водещизападноевропейски телевизионни канали: EuroNews, DW, France 24, TV Monde Europe и BBC.Имаше само три основни новини свързани със заболяването на онзи рогач Чарлз III,бойкота на партията ФИДЕС в унгарския Парламент срещу приемането на Швеция в НАТОи годишнината от голямото земетресение в Турция станало през миналата година !За блокирането от фермерите на Европейския Парламент в Брюксел и обхваналата я истерияУрсула, вътре в сградата ...абсолютно нищо ! Единствената информация относно случващотосе там може да се получи