8

9933

преди 3 месеца

Защо Парламентарна Република има вицепрезидент ???

7

t9ti

преди 3 месеца

Ama to lesno ni6to da ne praviw,,no da kritikyva6!!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тая женица ,най скъпия безработен в България, да обясни защо е дала бг гражданство на руския посланик на жена му на децата му и на баба му и на дядо му и ..... на колко и всякакви още защо , защо е там тая???? Вън продажниците вън руските агенти и провокатори !

5

1111

преди 3 месеца

Условно приемаме , че до края на месец май 2021 година всичко е било само корупция , кражби , схеми и разруха , с което обясняваме защо сме на дъното по всички показатели ( дали е така е друг въпрос ). От изминалите 2 години и 8 месеца , твърдо 2 години управлението на държавата беше в ръцете на президента - ФАКТ.Когато тази другарка излезе да сипе хули и по мия не е зле да и се припомня , че и тя ( те ) са правили същото както и предшествениците им - корупция , кражби , схеми и разруха !!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Плешивка се произнесе загрижено, а ко стана с предложението към Юмрука....малей как лъжат е те тия- значи ГЕРБ им биле предложили, и ГЕРБ забравил кой спъна БГ за влизането в еврозоната

3

ПОТЪРПЕВШ

преди 3 месеца

"инициативата Българската Коледа е невероятна идея"-НЕ! Не е невероятна идея,защото това е грижа на д-вата.С тази идея се кичат президентите колко много се грижат за болните деца.Йотова във втория си мандат се е превърнала в пиар и говорител на президентството.За толкова години,когато управляваше ББ колко пъти се е изказала по този въпрос?Защо тя досега не осъществи тази идея-да намери съмишленици,бизнес партньори,депутати и т.н.?

2

Баба Радка

преди 3 месеца

Това статистика на някоя държава в Африка ли е?

1

Пик

преди 3 месеца

Но пък бизнеса с българско гражданство бележи върхове. Даже офиси в центъра на Москва рекламират пълен пакет Бг документи за 3000 Евро...