81

Питам

преди 3 месеца

До Анонимен 79 Това което си написал вярно ли ? Като си ИТ спец , кога ходиш на работа ?

80

До 79

преди 3 месеца

Ей, не спря да ни убеждаваш тука в тоя анонимен форум колко си велик хахаха.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Айде у лЕво! НИКАКВА помощ за тия! Не един път съм го писал- ИТ спец съм, накупих сума земи около вилата до София. Био продукция гледам- плодове, зеленчуци, месо, яйца, мляко. Уж за себе си започнах да го правя. После стана бизнес. Толкова клиенти имам, че не мога да смогна. Печалбата е сериозна, а плащам заплати на сума хора и то не малки- доста над средните. Ако някой седне да ми говори как не печели добре, не си върши добре работата. ТОлкоз.

78

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистик Чел ли си параграф 22. Майор Майор, дето баща му бил крупен фермер и държавата му давала пари да НЕ произвежда царевица, за да е висока цената. С взетите пари за НЕпроизведената царевица, се купува още земя и следващата година държавата дава още повече пари да НЕ се произведе царевица. Това в Америка.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Българските земевладелци с добив 650-750 кг/дка , а те в Северна България са само няколко десетки агроолигарси, произвеждат доста повече пшеница от необходимата за държавата и изнасят останалата навън. През 2022 г. оставиха житото на склад с надежда да припечелят през пролетта, но кабинетът закупи по-евтиното украинско жито, а и Украйна конкурираше износа. През 2023 същото. Защо БГ трябва да заплаща загубите на едрите земевладелци от неосъществен износ и несбъднато очакване за по-висока цена?

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Денков срещу Европа. Г-жо Лайен, нещо не мога да разбера: в Европа най-голямият производител на пшеница е Русия 8,3% от световния добив, но тя не изнася в ЕС, следва Франция с 5% и чак на 3-о място е Украйна с 3,3%. Как така украинската пшеница влияе на Франция, Германия? Би следвало да влияе само на своите съседи. Или Полша, БГ, Унгария, Франция, Гърция изнасят жито в своите съседи и именно там се сритва Украйна с посочените държави?

75

Анонимен

преди 3 месеца

Не ги знам колко са им загубите , но познавам 5-*** фермери и все с нови S класи и Q-та ...Ми те като приемат Украйна в ЕС, значи трябва да лягат и да умират.

74

преди 3 месеца

Нямам идея какво според авторите искат фермерите. Може би същото като другите в ЕС- отмяна на зелената сделка и щуротиите да им отнемат земя и да искат да им колят добитъка, че отделял метан, спиране на вноса от Украйна и т.н. Интересното е какво ще направят. В момента на живо в ютуб - dramatic scenes at eu parliament. Фермери са обсадили европарламента и са запалили огньове. Чуват се от време на време изстрели(може би сълзотворен газ).

73

пияница мистик

преди 3 месеца

Веднъж гледах един документален филма за американските фермери. Колко произвеждат, как го произвеждат. Никъде не се спомена за субсидиране, подпомагане или нещо подобно. Напротив, ако годината е с лоши климатични условия и не излезеш на печалба, на следващата година теглиш кредит от банка за семена, торове, гориво за трактора, ама всичко си връщаш след това или фалираш. Само в Европа я има тази мегапростотия. Веднъж искаш държавата да ти дава пари, после Европа и накрая искаш сам да си слагаш цената :)))

72

до 65

преди 3 месеца

До АНОНИМЕН Точно! Данъчна ревизия и проверка на складовете... Ако НАП и Финансовото министерство днес наредят дори по една финансова проверка, да не е чак ревизия, плюс проверка и на складовете, е напълно възможно веднага заедно с тракторите да се ометат от пътищата! Бойко ги научи на лесното, за да му гласуват, но сега май времената са други!

71

ами

преди 3 месеца

Истината за цялата патаклама е много проста: това НЕ СА ПОСЛЕДИЦИ ОТ ВОЙНАТА. Махнаха всички такси и мита на украински стоки,а те от своя страна с ниската себестойност на производство(никой не ги задължава да влагат пари и да имат ограничния,както всички страни от ЕС имат) мътят цените в цяла Европа.Това с НЕжеланието да се спре от целият ЕС,а напротив да продължава с по голяма сила ни води до тези действия...

70

Анонимен

преди 3 месеца

общо взето видяхме от Европа, протестираме и ние. Ама не искаме да отговаряме на условията да получим помощ, просто искаме да ни паднат едни пари ей така

69

Анонимен

преди 3 месеца

Настояват да им се възстановат парите които дадоха на местните избори във всяка малка община в България те са мнозинство в местната управа!

68

Юрист

преди 3 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

67

Кире харвардо

преди 3 месеца

Ще пратя жандармите да ги пребият като ултрасите хехе продължаваме подмяната!

66

Българин

преди 3 месеца

Това в Февруарското въстание против американско робство!

65

АНОНИМЕН

преди 3 месеца

До моля? Да ви допълня, че днъчна декларация се доказва с данъчна ревизия, плюс физическа проверка на складовете - да не се окажат празни!

64

Американофил

преди 3 месеца

ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ФЕРМЕРИ СА ПУТИНИСТИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВКАРАН В ЗАТВОРА ДО ЕДИН! СЛАВА АМЕРИКА!

63

Елате ни на гости !

преди 3 месеца

Момчета,чакаме ви да влезете в София,тук гражданите ще ви помогнемза да изметем тази евро-атлантическа *** извън България !

62

Денков срещу Европа

преди 3 месеца

Днес Фон дер Лайен подкрепи протестите на европейските фермери и каза че имат пълно право. Нашия пишман премиер сега ще води война с ЕС ли? Денков вие путин ли подкрепяяте????