71

Жоро

преди 2 месеца

Абе много герберасти тука пишат. Боко не може.да прежали столицата. Това е началото на края.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Програмистът е свикнал, че машината изпълнява и не я жали никога, з анищо, заюото е машина. Мениджърът е сивкнал, че работи за благото на шефа и за дебел бонус в края на годината и ще направи всичко добро, за приходите на компанията, но не и за хората с които работи.И как тези, ще са "управници"?

69

Тоя па!!!

преди 3 месеца

Държавна Сигурност протежето защо си прави труда да назначава когото и да било, така или иначе скоро ще го свалят от кметското място. На предстоящите нови избори за кмет на София дори и меката китка Мис Бони ще му обърне гръб.

68

Анонимен

преди 3 месеца

да ви и ИТ експертите и мениджъри

67

Анонимен

преди 3 месеца

мениджър в Амазон ще да е ефемизъм за някой от отдела им за продажби или работник в склада предполагам.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Червеномутрениковите кратунковци с голяма уста, дълбоки джобове и дълги ръце. На БатСали джепчийките могат само да се учат

65

Анонимен

преди 3 месеца

Все изпечени крадци и мошеници!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Столицата най голямото село на БГ с население *** до селтака!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Чакам да чуя дали Мирослав Джуканов е в екипа, много добре ще си паснат по биография как са спечелили милиони с бизнес, направен от парите на бедният народ

62

ИТ човек

преди 3 месеца

С малки изключения повечето ИТ са някакви ***, често от СЕЛО, които са се видяли с малко повече пари и се мислят, че са Вълкът от Уолстрийт.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До ИТ - Вече се сучва извън софия. Скок с 45-50%. Не е ясно, за какво ще се харчат тези пари, но ще видим по броя на новите Джи класи в София. Всеки път, като има масова далавера, броят на продажбите на Джи класите скача с по 10-15 бройки (кооето за коли с начална цена от по 450 000 лева е МНОГО) :0

60

Анонимен

преди 3 месеца

Мдаааа, става все по-хубаво.

59

Анонимен

преди 3 месеца

"Да ни управлява осъден по закона магнитски или отрочета на държавна сигурност" - Ам ... първо, няма осъден по еди-какъв си заон, а вкаран в списък. Магнитски няма леглана тежест в Европа.

58

ИТ

преди 3 месеца

Не четете между редовете, понеже съм биг брейн нека да ви го смеля за какво ви подготвят, цитат от статията "Ако искаме достойни хора да управляват качествено ... трябва да се преосмисли концепцията за това колко им плащаме". Та гответе се за двойно вдигане на данъците в София, оправданието ще е в стил мобилните оператори, двойно вдигнати разходи вкл. и за заплати.

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 57 Моля те - обясни ми как има няма 45-50 000 души, със средна заплата около 4400 лева, поне според НОИ, при средна такава за София от 2600 лева, ни плащат всичкото! Айде - давай!

56

Анонимен

преди 3 месеца

"включително мениджър в Амазон влязоха в екипа му." - УЖАС!

55

Анонимен

преди 3 месеца

До ИТтата ти плащат заплатата. Продавачка в мола ли си, сервитьорка, готвачка, такси, строителен работник, държавен служител. ИТ-тата са от малкото хора които внасят пари от вън навътре в държавата, докато повечето други изнасят.

54

Американец

преди 3 месеца

Мениджър в Амазон е калкапавата работа , само пропадняци ходят да работят а Амазон , скапват ги от бачкане .

53

ИТтата обраха народа

преди 3 месеца

Програмистите извадиха дебели връзки и започнаха да стават политици. Все едно не им стигат парите дето изкарват иначе. Божанов , Терзиев и т.н. За истинска работа не търси програмиста - все иска на бюро да работи и да взима големите пари.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Затъжихме се за ванчето, вече втори ден не се изхождала в медиите как да оправим столицата по социалистически пет за четири.