18

До 17

преди 3 месеца

Защото са пълнолетени лица на трудов договор и не са насила на работните си места!!!

17

Трол

преди 3 месеца

Напрежение създава мумията Янка Такева! Децата не са хора, нямат право на семейна почивка, защото междусрочната ваканция е точно един понеделник. Обявена е три дни, но МОН броят за ваканция официалните празници и почивните дни! Искам да имам право просто да се обадя на класната, когато детето ми има разтройство, за да и съобщя, че ще отсъства за ден, а не да си пускам отпуска за заветната бележка! 90 % от родителите нямаме 60 дена отпуска!

16

Аман от педофили!

преди 3 месеца

Даскалите ревнуват девиците и пубертетите .

15

Морска

преди 3 месеца

А защо и учителите да нямат право да отсъстват от училище по семейни причини за 15 дни?!

14

Аналитично

преди 3 месеца

Колкото повече стоят в училището, толкова по-*** стават. Това показват резултатите на децата, публично огласявани години наред! Тъй като мозъкът на младите хора е твърде пластичен, със сигурност тъпите не са децата, както им се вменява денонощно!Вредното влияние на училищната среда, сасе синдикатите, в този им вид със сигурност трябва да се намали!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Този, дето ни го пробутват нон стоп, все едно е единственият директор на училище, може да се скрие някъде!!! Предложението е супер, а това, че има безхаберни родители, които ще ползват тази възможност, за да извиняват отсъствия за щяло и нещяло е друг въпрос. Сто пъти по-добре е за родителите да имат тази възможност, вместо да висят с часове пред кабинети сред болни за заветната бележка,особено при учениците в начален курс.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Никакви такива почивки-макс 5 дни. Никакви 15. После като има 2 трябва някой специално да се занимава с него да му обяснява. За 15 дни ще изтърве 1/3 от срока. Стига лигавщини. Трябва дисциплина. Почивките са ваканцията. През другото време си на училище.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ех, колко се загрижил за образованието тоз... А пък учениците ни последни в еуропата в тестовете. Няма да стане по-зле отсега. Просто няма накъде по-лошо.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До от село, абе мани това от 9 до 13ч - Още не е излезнала от училище и почват да звънят родители "пък моя това", "а пък моято онова" и така до посред нощ. Отделно от това се проверяват контролни, подготвят се уроци... абе не си е работа.

9

анонимен

преди 3 месеца

Някой дава ли си сметка, че тези 15 дни са всъщност 3 учебни седмици. През това време семейството може спокойно да замине на почивка някъде. Какво пък?! Нека съучениците на "късметлията" си бъхтях в даскалото, а той да си отпочине. А после ще искат от учителите да му дават консултации за пропуснат и неувсоен материал. Това ако не е абсурдно, здраве му кажи.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 7, а те сега като са по училищата... нещата са дори по-трагични от Ханку Брат. Проблемът с бележките е изкуствено създаден. МОН си прави каквото си ще и с родители, и с учители, и с деца. Интриги и нищо повече!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Той е завършил биология в СУ и има доста стаж като редовен учител. Има нещо вярно, че вместо да учат, само се шляят децата и после защо имало Ханку Брат на изпитите. Не ми изглежда като някоя калинка - май е запознат с проблемите. Да видим какво ще направи, че като видиш на лист написано разкривено "Авто Биография" и ти става лошо.

6

Римоговореца

преди 3 месеца

До от село - Даскалиците работят много, даже повече от Гого. След училището те, проверяват тестове. Класни пишат, материали готвят, за да станат учениците ни стока.

5

от село

преди 3 месеца

Казвах на моята -стани даскалица ,защото съседката в 8 отива на работа и в 13 ч. се връща ,а сега е мед. сестра на ползу роду.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Грешите, не е почивка, всеки който отстъства сам трябва да си навакса пропуснатия материал евентуално с помощ при нужда и изпитан. Ски в Куршевал зимата с болнични и бележка за училище за тях не важи, за тях не е нужно училище.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Този в лево Джефри Ъпстейн ли е?

2

родител

преди 3 месеца

Образованието ни е под нивото и на африканското !!!Важното е да има частни уроци за по 30-50 лв. на час.

1

Римоговореца

преди 3 месеца

Тропнаха по маса страшно, директорите на училището класно. "Стига вече с таз почивка, време е за тежка битка! Родителите вий викнете, с тях учители се разправете" Па дошли родителите млади, най-отпред бе майката на Ади: "Стига търсили разплата, дайте вий Балони на децата! (с газ)"