10

Анонимен

преди 3 месеца

Абе кво става в тая Украйна нали брат му беше силен и вилен и ходеше в Бахмут да дава кураж на украинците ,пък после изведнъж Залужни иска Зеленски да изтегли украинците от Бахмут щото няма смисъл да се дават още жертви пък Зеленски не го послуша.Нещо работата много замириса

9

Той

преди 3 месеца

Защо винаги слагате на Владимир снимка, а не на Виталий ? ... толкова ли не ги различавате?

8

Р У С О Ф И Л

преди 3 месеца

Мачкай, Вова! Добре ги работиш хи хи хи

7

Анонимен

преди 3 месеца

рекорд, руснаците избиха 584000 (+23000 за януари) фашистки урки а други 780000 ги направиха инвалиди

6

Анонимен

преди 3 месеца

Не са карайте бийте сааа :)))

5

Анонимен

преди 3 месеца

Кличко на практика потвърди това, че има косвени жертви причинени от работата на украинското ПВО. Което е напълно логично и е в разрез на твърденията на Зеленски, че руснаците обстрелват целенасочено жилищни сгради. Избирането на Зеленски за президент е черна дата в украинската история. Хората гласуваха за смелият и почтен Василий Голобородко, но получиха лъжлив и крадлив актьор.

4

Дали пък

преди 3 месеца

Кличко няма да смени Зеленски? От праведните е (анти-руски настроен) и бучи против Зеленски (който досади на цял свят), а Залужни ще остане да води ВСУ. Не че от тези рокади ще има разлика в крайния резултат, но пък друго е да си вярваш. А може и след като го свалят от власт да го гръмнат, та следващия да е по-мотивиран да изпълнява нарежданията от Вашингтон.

3

Нещо като България

преди 3 месеца

ама номер 2, защото България е уникална!

2

Зозо

преди 3 месеца

Пък наш Кобрат е путинист? И партия щеше да прави, ама го стопираха от пРезидентството ДС слугите на Психото в Мордор.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна започва да става все по-голям батак. И за този батак ще се взимат от нашите пари за да се пълнят джобовете на украинските олигарси!