50

И това ще стане !

преди 3 месеца

Член на Европейския парламент от Словакия, се изказа остро от трибуната: Ще се наложи обединените славяни да изравнят Западна Европа със земята, ако войната в Украйна не бъде спряна в найскоро време !Трябва да спрем да подкрепяме тази братоубийствена война м/у славяните. Ако това не бъде спряно, тогава ние, славяните, ще се наложи да изравним Западна Европа със земята.Сигурен съм, че никой тук в тази зала не иска това да се случи.Войната продължава и Украйна днес е проблем за САЩ, тъй като това са техни интереси. ЕС стана слуга на САЩ. Трябва да започнем мирни преговори, но без участ

49

Анонимен

преди 3 месеца

Кличко, ти си следващият! Зеления капо ди тути каппи не търпи конкуренция.

48

!

преди 3 месеца

На Кличко баща му е генерал от запаса на ***. Никога не съм му вярвал на приказките на Кличко.

47

Анонимен

преди 3 месеца

На Кличко вярвам. Достатъчно Мъж е да признае за косвените жертви причинени от украинското ПВО. Мозък да ръководи държавата няма, но е честен човек. За разлика от актьора Зеленски, който е професионален лъжец. Заигравката с бзндеровците ще им струва скъпо на украинците. Но не толкова скъпо колкото осъзнаването, че Западът брутално ги излъга. Никой реално не ги иска в ЕС. А мозъците им са до такава степен промити от 24/7 часовата пропаганда, че ще се наложина ЕС да ги дебандеризира.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Двaмaтa бpaтя Kличko ga фъpлaт чon, koй ga извъpти egнo kpoшe нa 3eлeнoтo Moшe...

45

АнонимеН

преди 3 месеца

ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ РАБОТАТА НА УКРАЙНА Е ДА ИЗБИВА ПУТИНИСТИ ТОВА Е ОСНОВНАТА ЗАДАЧА А НЕ ДА СИ ВРЪЩА ТЕРИТОРИИ ! 100 ХИЛЯДИ ИЛИ 200 ХИЛЯДИ ИЛИ ПОВЕЧЕ КОЛКОТО БОГ ДАДЕ ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТИ :D ЩОМ БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО ! АКО ТРЪМПЕРУКАТА СПЕЧЕЛИ ТОВА Е АВТОМАТИЧНА ЗАГУБА ЗА УКРАЙНА! НО АКО СПЕЧЕЛИ ОТНОВО ДЖО БАЙДЪН ТОВА Е АВТОМАТИЧНА ЗАГУБА ЗА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН СЪС СИЛА АМА ХИЧ НЕ Е ШЕГА!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Вече е време да се сяда на масата за преговорите две години минаха стига толкова друг е въпроса че ако побъ..........ркания Путин наистина е решил да връща ссср ще бъде тоталната война ссср никога няма да се върне да не говорим ,че от източния блок 90% от народностите мразят руснаците.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Кличко отдавна иска да е президент на Украйна, а пък и САЩ го искат, защото е тяхно момче. Зеленски е мн проклет и инатлив и не е удобен на никого

42

Анонимен

преди 3 месеца

На Зеленски бавно започва да му гори чергата.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро че отстранят и Зеленски

40

АнонимеН

преди 3 месеца

И АЗ СЪМ ПРОТИВ! ЧЕТВЪРТ МИЛИОН ПУТИНИСТА БЯХА ИЗТРЕПАНИ ПРЕЗ 2023-ТА КОЕТО СИ Е ОТЛИЧНА РАБОТА :D И СА УПОТРЕБЕНИ ЕДВАМ ПОЛОВИНАТА ОТ СНАРЯДИТЕ КОИТО ПОЛУЧИ УКРАЙНА ! БАЙДЪН АКО ИСКА ПО-ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ ДА ДАДЕ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ

39

Анонимен

преди 3 месеца

Щом един актьор-комик може да уволни главнокомандващия ВСУ - кадрови военен ега ти държавата, ега ти армията... Вместо един батальон, хайде един полк да обгради бункера/седалището на този пишман президент и да го арестува, а на негово място да постави сериозен политик,който да не се намесва във военните дела, военните клякат пред Зеленски. Впрочем, защо не: нима военните не козируваха и не биеха крак пред 100-килограмовия Боце Б., та дори пред Караянчева в Панагюрище, Клисура и на Шипка?

38

Кличко не разбира

преди 3 месеца

че грантоядите като джуджето Зе и Ицето Иванов магия и юмруци не ги ловят!! Я платих за магия. Платих на магьосница да направи черна магия на Ицето Иванов и да му спрат Грантовете от САЩ. Но тя след като се напъна и почервеня цялата, се обърна към мен с думите. МРАВОЯДИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

37

Кокорчето отсече

преди 3 месеца

Кокорчо отсече! Всеки български мъж трябва да даде един те-с-тис за Украйна! ППДБЛГБТ поради липса на подобни ретроградни полови белези, ще дадат по едно хартиено знаменце с цветовете на транс флага!

36

Анонимен

преди 3 месеца

до Костя....Той ако го лепне, наркомана завинаги ще миряса, защото с един удар Виталий ще го прати при свети Петър! Не случайно прякорът му е "Доктор Железен юмрук".

35

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски е опротивял на всички, но целият образ на Украйна като една героична малка страна която мирно и тихо си седеше когато изведнъж без абсолютно никакъв повод и без абсолютно никаква причина беше вероломно нападната от една 28 пъти по-голяма зла страна е изграден върху Зеленски. Затова САЩ не могат да си позволят да го сменят, защото ще изезе че досега са залагали на грешния човек. Но може Петров и Боширов да го застрелят и тогава имаме хем героичен пезидент, хем героична Украйна.

34

Костя

преди 3 месеца

Вземи нокаутирай зеления най-сетне и да миряса

33

Анонимен

преди 3 месеца

до 33 Треньорът на Виталий Кличко почина отдавна..преди 9 години и беше германец. Фриц Здунек! Той ми напомняше на треньора на Роки... старец с бяла коса.

32

Кличко поне не е

преди 3 месеца

като НЕкадемик НАВЕДЕНков, дотолкова наведен, че се е приравнил до членестоного, загубвайки човешкия си облик.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Пишете също какво мисли по този въпрос треньора по бокс на Кличко, сценариста на филмите на Зеленски и готвача на Залужни.