474

Доста

преди 4 месеца

заблудени дращят тука. Как може да подкрепяш покрайна, знаейки, че покраински нацисти на убивали българи в покрайна 2014-та?! Ай обясни ми!

473

.

преди 4 месеца

ЛЪЖА

472

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

1/3та е нищо. В росия или имаш 126% от гласовете, или си никой.

471

хи-хи-хи

преди 4 месеца

От този автор на тази статия ,толкова.Защо не напише колко от укропитеците искат войната?Колко искат да ги управлява Зельо?

470

До 508

преди 4 месеца

Руснаците са червени зомбита, като доста от "творящите" мизерабльовце и трудно мислят.

469

Кретеноидиотът

преди 4 месеца

писал по-напред, според който 1/3 е = 25% да застреля даскалите си по математика и себе си, като кръгъл и объл безмозъчник-русист. ;) :) ;)

468

Анонимен

преди 4 месеца

Не е вярно, над 9/10 са, но няма кой да си признае.

467

Анонимен

преди 4 месеца

Цената на месните атаки. Херсонско направление, с.Кринки. Безпорядъчните десанти (за достигане до най-близкото мазе или гора) в това направление струва на групировката "Катран" хиляди убити и ранени и сто унищожени лодки.

466

2

преди 4 месеца

Военните оцеляха, но това потвърждава публикуваната по-рано информация за лов на оператори на БПЛА на ВСУ от руската авиация и артилерия . И накрая са ги открили.

465

1

преди 4 месеца

Бутусов: за защитата на Авдеевка сега имаме нужда от всеки, който може да държи автомат. Украинският журналист Юрий Бутусов, който в момента се намира в обсадената Авдиевка, споделя недоумението си от сегашната ситуация във ВСУ. Така той твърди, че в момента градът се защитава от всички, които могат да държат оръжие в ръцете си, включително и тези, които не трябва да го правят, т.е. монтьори, инженери и дядовци. Също така отбеляза ударът на руска управляема бомба в сградата с FPV оператори на 110-та механизирана бригада.

464

Анонимен

преди 4 месеца

В Украйна са ликвидирани бивши войници от Френския чуждестранен легион, действащи под прикритието на ASIS International, "Международната професионална организация на специалистите по сигурността".

463

Анонимен

преди 4 месеца

Купянск:Унищожени са трима наемници,дошли в Украйна от Колумбия. 22год. Стивън Браян Куевас от Вилависенсио.През първия месец колумбиецът публикува в соц.мрежи как е ходил по барове и нощни клубове в Тернопол.Месец по-късно е ликвидиран край Купянск.Още двама елиминирани:Jairo Bahamon Sanchez и Jonathan Chimbaco.Те са пристигнали в Украйна от регион Уила.Те оставиха семействата и децата си в Колумбия,а през дек.23г. станаха част от ВСУ.През февруари беше получено потвърждение за тяхното унищожаване.Телата и документите са при руската страна.Роднините в Колумбия няма да получат застраховка.

462

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 472 "Има 100 авдеевки" Вярно но преди нямаше 500, 1000, 1500 и 3000кг авиационни бомби снабдени УМПК(Универсален модул за планиране и корекция) които попадат в целта с отклонение 5-10м При такава точност ето вземаме танк има ли значение 500кг бомба дали ще улучи танка директно или ще падне на метър-два пред носа на танка(най-защитената част). Танка е унищожен. Същото важи за всевъзможни бункери за дребните полеви има дронове за бетонните Бомби БЕТАБ с УМПК

461

Анонимен

преди 4 месеца

Не 1/3, а 2/3 от руснаците съжаляват, че Путин действа толкова меко. Трябваше да действа по американски.

460

Спешно

преди 4 месеца

РИА Новости. Верховный шаман России Кара-оол Допчун-оол будет принимать пациентов в Москве с 4 по 8 Марта, рассказала РИА Новости представитель верховного шамана в Москве Анастасия Тарасова.

459

Анонимен

преди 4 месеца

Е аз само виждам хора дето.са против рускофашистката простотия?

458

Учете история

преди 4 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

457

Учете история

преди 4 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

456

Юлиян

преди 4 месеца

Дори да има двеста Авдеевки,няма да има "захисници" за тях.И сега навсякъде,на изхода на всяко населено място има"блокпостове",които спират всички превозни средства и директно връчват "повестките" за армията.По улиците също ден и нощ патрулират мобилизационните групи.Мернат ли мъж-директно във военните пунктове за новобранци.И пак няма хора.Още сега.А как и откъде ще ги търсят утре.Няма откъде.С две думи-началото на края.Няма армия без войници.

455

Юлиян

преди 4 месеца

Руснаците се страхуват и не биха допуснали само едно.НАТО,"Брато","Тато" или който и да е там,да се опитва да посегне на това,което се стремят да пазят с всички сили и средства-тяхната държавна независимост и воинска слава.Путин може да прави каквото иска.Народът е с него.От него те искат само едно-ДА ОСТАНАТ С ОРЕОЛА И СЛАВАТА НА НЕПОБЕДИМИ!"За ценой, они не постоят"!