22

Вече в Авдеевка

преди 3 месеца

На 4 февруари 2024 г. щурмови групи на руските въоръжени сили са пробили отбраната на украинските въоръжени сили в района на пясъчната кариера и навлезли в жилищния район на Авдеевка, като са успели да се закрепят там. Опитите на въоръжените сили на Украйна да ги изтласкат са завършили с неуспех, Генералният щаб на ВСУ все още мълчи, но патриотичните украински ресурси бият тревога, заявявайки, че ситуацията е катастрофална.

21

Анонимен

преди 3 месеца

"АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ АЗ ЩЕ ОБЯВЯ УКРАЙНА ЗА ПОБЕДИТЕЛ" - Ама ти си обявявай ако искаш и че си марсианец. Никой не ти пречи да споделяш фантазиите си.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Републиканци, демократи, Байдън, Тръмп, сенат, администрация... уж неможели да се разберът. Това е просто реалити шоу за масите. "Видите ли, ние ямахме намерение да ги изоставим когато напакостят досаъчно. Планът не беше да използвме будалите от Украина само за раздор.".

19

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са долно племе и винаги са били такива. Врат си гащите навсякъде и като видят зора ,дим да ме няма и гледат сеир.проклета нация ама Вова си знае работата. СЛАВА НА РОССИЯ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

18

Ужас

преди 3 месеца

САЩ са "вампири" те живеят от войни, смърт и болката на хората.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Американците са едни предатели от едно време.Предали са Европа и са офейкали сред индианците да се правят на мъже.Предадоха всичките си съюзници по света, че Украйна ли няма да предадат.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонимеН 15. Само че това не става с гласуване, приятелю. Пиши с по-големи букви, та дано да ти се получи.

15

Чери00

преди 3 месеца

До АнонимеН Абе човеко, неразбра ли че НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА и само се изйагаш пред НАРОДА! Малко сте и колкото и да плюете Русия файда няма!

14

Чери00

преди 3 месеца

До Анонимен Да ама повечето американнци ВЯРВАТ на тоя Тръмп! Не ви върви номера, не ви върви!

13

абе

преди 3 месеца

какво ще помогнат тия пари на разбитата украйна? ами то там вече хора не останаха, избягали, избити, с пенсионери прави ли се нещо? да преговаря тоя мр.ъсен зелен плъх и баста! иначе Русия ще я вземе цялата Крайна земя!

12

Чери00

преди 3 месеца

До АнонимеН Много си писал но по умните от теб са казали: БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ!!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Абе вкарайте го в затвора нещастника Тръмп. Стига е разигравал всички. Недопустимо е един луд за връзване като Тръмп да блокира Кнонгреса и Сената на САЩ.

10

До 9

преди 3 месеца

ФЕД се чудеше какво да прави с напечатаните пари. И намери блестящо решение. Както винаги.

9

АнонимеН

преди 3 месеца

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ЩЕ ВИДИТЕ КАК СЕ ИЗСИПВАТ НА ГЛАВИТЕ НА ПУТИНИСТИТЕ ПО 300 000 СНАРЯДА НА ГОДИНА И ДО 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН ЩЕ Е СВАЛЕН РЕЖИМА НА ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН И ТО СЪС СИЛА :D ДЖО БАЙДЪН Е ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР , ЗАЩОТО 100-ЦИ ХИЛЯДИ ПУТИНИСТИ ЩЕ СТАНАТ НА КА-Й-*** А ТОВА ВИНАГИ Е ДОБРА НОВИНА :D

8

???

преди 3 месеца

Какво излиза , умници???Руснаците по-бързо произвеждат оръжия, отколкото федералния резерв печата пари!!!

7

Георги

преди 3 месеца

Украйна блестящо се справи да превърне над трилион напечатани пари в огън срещу Русия. Хем Русия понагълта здраво сапунена вода, хем се изтри инфлацията от свръхпечатането по ковида, като тези пари просто изгоряха на фронта.

6

Чери00

преди 3 месеца

УСЕЩАМ КАК ВОЕНОЛЮБЦИТЕ ЩЕ ГРИЗНАТ ГОЛЯМОТО ДРЪВЧЕ! Толкова обещания, а накрая едно голямо НИЩО! Абе и там живеят нормални хора а и 8000 жертви които не признават официално не са малко! Но ПОЖИВЬОМ И УВИДИМ (ЩЕ ПОЖИЕЕМ И ЩЕ ВИДИМ)!

5

Анонимен

преди 3 месеца

А, аааа ще приемат, но само частта за помощ на юдейте и за границата. Урките собаките ги кушали.Американците умно прехвърлиха тежестта на войната на ЕС, същевременно прилапаха парите за ресурси и при тях се изнесоха куп производстав.Да живее мъртвият ЕС!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Това го очаквах, дръпнаха се янките от войната в Европа :))

3

АнонимеН

преди 3 месеца

ПРЕДИ ИЗБОРИ НАДАЛИ!!! ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ И СЕНАТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ СА ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! НО ДОРИ ДА СЕ ДАДЕ ПОМОЩ НА УКРАЙНА СЕГА ТЕ ПАК НЕМОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ВОЙНАТА АКО ДЖО БОЙДЪН ИЗГУБИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!