21

Да изловят онези,

преди 3 месеца

които са упражнявали тормоз, независимо дали са пълнолетни или са още деца. Гадинката си е такава по характер още от ранна възраст и с годините това не се променя. Не всеки упражнява тормоз. Изловете ги и ги лишете веднъж завинаги от граждански права, още на 12 г. да започват работа принудително и далечот мама и татко. Колкото спечелят, толкова ще ядат. Звучи жестоко,но ако това се случи на едно поколение умишлено тормозещи, после ще има коренна промяна дори без намеса на държавата.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Гадна либерално-прогресивна платформа. Радвам се, че си изтрих акаунта преди години!!

19

Анонимен

преди 3 месеца

А за това че Зукърбърг блокира всеки потребител, който не подкрепя модерните розови комунист /демократите/, нито дума. Либерастко-сталиниските двойни стандарти, те искат тотален контрол над медиите, за да промиват мозъците на хора с деградантска неокомунистическа пропаганда. Ако фейка е насочен срещу така наречените прогресивни, разбирайте наши хора либерасти, надаваме рев, но ако е срещу техни опоненти го разпространяваме като неопровержима истина.

18

Ванката

преди 3 месеца

И какво са виновни мрежите!? Все едно при ало-измама да е виновник телефона. Къде са родителите на тези деца, те са истинските съучастници.

17

ьаьаьаьаь

преди 3 месеца

Мен не ми пречи фейса. Той отдавна е система за почистване на ***. A trash collector. Той там седи, губи си времето, изгнива и се рациклира.

16

БайКольо

преди 3 месеца

Само изнудват фирмите за пари.И без ФБ има( имаше и ще има ) тормоз, каквото като не е кибер ?!Който иска да не го тормозят, да не си прави профил.

15

дедо ви

преди 3 месеца

а кво ви чака с тоя ИИ не ми се мисли !

14

Mersi

преди 3 месеца

Изслушване в Сената. Комисия от старчета, които се интересуват единствено колко мил.$ ще постъпят отново в сметките им за следващата кампания. Хора , който въобще не ги интересува какво е Facebook, не ползват Smartphone, дори Интернет не им говори нищо. Ето това е изслушването в сената. Ако някой се заблуждава, че е някакъв вид съд - ами не е!

13

Фейса

преди 3 месеца

Ама нали вече ви казах - никой самоуважаващ се под 40 години не влиза у фейса. Цуки се "извинява" за грехове на конкуренцията, защото затягане на мерките ще навреди предимно на другите.

12

Аз

преди 3 месеца

???? Що за глупости? Какаво е виновен Зукърбърг че някакви психичесни изкривени пубери се заяждат с други - психически нестабилни пубери? Може би трябва да отиде в домовете им и да ги научи на човешко отношение защото родителите им са прекалено заети за да им обърнат внимание? Специално в Българи, където компщтърно престъпление е да ти откраднат компютъра изобщо не мога да си помисля какво може да се направи!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Кога ще викнат собствениците на Шитток, ютюб и т.н., само Цукебърг? Кога ще викнат собствениците на Форд, Тойота, Мерцедес, Ауди, Фолксваген и т.н. за убийствата по пътя? Кога държавите ще се заемат с онлайн тормоза, а да те не се заемат сериозно и с директния...

10

Анонимен

преди 3 месеца

В целия бъркоч от масова електронизация и масова информация/дезинформация в която живеем, се поставя въпроса за възпитанието на родителите. А те правят най-голямата грешка...бутат един таблет в ръцете на децата си, пускат им нета, за да ги "усмирят". Вместо да ги запалят по спорт, музика, хоби и т.н. И така зомбирането започва. И после следват порнография, сексуален тормоз, кибертормоз, депресия, и какво ли още не.

9

Анонимен

преди 3 месеца

КУХОТО КЛЕВЕТНИЧЕСТВО НА КЕРЪЛ

8

Анонимен

преди 3 месеца

Първо правят закони че видиш ли да следиш децата си в Интернет е нарушаване на техните права, и после ама как и що станало

7

Анонимен

преди 3 месеца

Фейсшит не стига , че е направен калпаво сайта, ужасен е за ползване, но и претендира, че е нещо като институция :))) Много ми беше смешно, как навремето едфно лапе ми каза, как не съм използвал Фейсшит, как съм живеел без това нещо....хахахахаха :)))

6

Ужас

преди 3 месеца

Еврейн,неговите сънародници избиха за месец хиляди араби в Газа.

5

Фед Красивия

преди 3 месеца

Какво означава да се изправи пред родителите?Ми те контрол нещо?Аз не мога да разбера тази световна тенденция?Създаваш дете и хукваш по институциите да обвиняваш,че ти разсипват детето щото ти киснеш в тази същата мрежа!!!Обвиняваш даскали,обвиняваш фейсбук обвиняваш марсианци.Това ли е да си родител?Само мрънкане без отглеждане!!!бе ,а гледайте си децата ве!!1

4

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е, че САЩ-арският интернет е взетата от Франция мрежа, но !!!!! без морална ценьура. Затова французуте фалират. а америнската мрежа трупа тлъсти шечалби. ПЪрвото, което ни натрапиха с "демолрацията" беше точно тази гавреща се с всички система: порнография навсякъде, насилие и в детските филмчета. непрекъсната арогантност , всичко най-, най-. най- долно и смачкващо човека. Това са западните ценности. Виждат се ясно. Преди са били същите.

3

Сър Уилямс

преди 3 месеца

Аз не ползвам фейс, инста, туитър, шит-ток и други ... и да ви кажа никой не ме тормози! Зубърбург е виновен, но по - виновни са родителите!!!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ползва още Фейсшит, явно чалгарите още :))