31

Явор

преди 3 месеца

Пак е имало договорки под масата, което е типично за начина им на работа.

30

Иванова

преди 3 месеца

То беше ясно от самото начало, че така ще стане, защото и ПП и ДБ се държат като малки деца, а не като зрели политици. На следващите избори няма да има кой знае каква промяна в разпределението на силите и пак ще сме в същата патова ситуация. Накрая на хората ще им писне и ще влязат с ритници в парламента да ги изхвърлят.

29

Ани

преди 3 месеца

Нямат потенциал да изкарат годен кандидат тия

28

Цецо

преди 3 месеца

Да не са извадили ДБ някоя мека китка пак?

27

Асен

преди 3 месеца

Само да не е Борис Бонев, че това момче ще съсипе града с неговата некомпетентност

26

Славомир

преди 3 месеца

От Ванчето по-голям шарлатанин и интересчия едва ли има в България!

25

Дани

преди 3 месеца

ПП-ДБ на секви шашми са готови!

24

Петя

преди 3 месеца

хахахха, кой знае какво са измамили, та да се стигне до тук

23

Илиан

преди 3 месеца

Докато не видим, не им вярваме на тия!

22

Древната Сердика,

преди 3 месеца

Средновековният Средец, изгражданата по модел на Виена София-столицата на Третото Българско царство, синя София от 90-те години на 20-и век, градът, когото съседите ни от Изток и Югоизток наричат днес "Малкият Запад". И Ваня Григорова! Е, не става. Не си подхождат. Но съпоставена с поразиите от плебейските юруши към София след Девети септември и след отмяната на жителството през 1990 г., тогава Ваня си е баш на мястото. Включително и като се вземе предвид пръстенът от катуни около София днес.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ooo

20

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е "консенсус"? На кой език е?

19

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Нормално - васка ДС си закупи честно кметското място , за да си се издържа и младия си ро млянин фитнес инструктор също.

18

анонимен

преди 3 месеца

Всичко в тази държава се опорочи от 2020г. но не от пандемията и в последствие от войната. Замислете се какви хора бяха инсталирани във властта и до къде докараха държавата. Не се опитвайте да манипулирате хората с последици от предишни управления, защото бяхме много по-добре, по-спокойни,без инфлация и много по-уважавани и с авторитет в ЕС.

17

Еее

преди 3 месеца

Аман от руски пръчки

16

Анонимен

преди 3 месеца

Българският народ има много точни поговорки за всеки случай.Ще цитирам една,подходяща за тази мераклийка за власт:"Наяла се въшка,навирила опашка."

15

Пак бардак

преди 3 месеца

И аз я гледах по БНТ. Мнооого да Внимава с бъдещата президентска партия! Изреди едни стари труженички напъдени от тук и там - Хамстера Добрев, мафиотското нюрало Лечева,жендъра Витанов... С такива *** пак ще сътворят бардак.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Абе,Ваня,не се намираме в маалата,да си крякаш каквото ти е на устата.Явно нямаш вроден интелект,нито домашно възпитание,но поне се опитай да копираш нещо от другите.Може да ти е от полза.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Върни се там,откъдето си се пръкнала.Не ти е мястото в СОС.

12

Софиянец

преди 3 месеца

По всичко личи , че Васко /ДС-ухото/, ще се обърне към Партията-майка, да направят връзката, че да изолират ГЕРБ! Честито на софиянци! Върнаха си Червената мафия на власт! Затова ли скачаха по паветата?