76

Анонимен

преди 3 месеца

И в германия ядат кюфтета. В целият свят има безделници издънки

75

минус ЛГБТ

преди 3 месеца

Джен-дарите първи ще посегнат към насилие това е сигурно! Властта им в цяла Европа намалява прогресивно, скоро очаквам отчаяни изблици в които шарените чорапи ще прибегнат до насилие и нямам търпение да гледам отговора който ще получат! Имам кашони с пуканки и чакам пред плазмата!

74

До Чудя се

преди 3 месеца

Не съм цитирания анонимен, но какво точно ще кажеш на прокуратурата клоуне, че ти е наранено ге-йското достойнство? ХАХАХХА Човека призовава за помитане на твойте хора на изборите, тоест отнемане на законната власт по законен начин и отнемане на незаслужените привилегии от терористичните организации като ЛГБТ итн. Не само, не са дискриминирани, а те дискриминират и тормозят останалите в цяла Европа. Скоро това ще се промени и на такива като теб наглостта рязко ще им мине!

73

Чудя се

преди 3 месеца

До Анонимен - "Тези г.е..й..та.ци на снимката..." Ти нискоинтелигентен питек с неясен произход ли си, или си чист последовател на лилипута от червенясалия площад и на кумира му с мустачките!?!!?? И при двата случая се налага намеса: при първия, от страна на антрополозите относно наличие на нов човешки предшественик (но в начален стадий на първичен интелект); при втория от Прокуратурата заради призивите към насилие! Копейко мравкоподобна!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Германия има население над 80 милиона. Проблема е, че като се изключат имигрантите и тези гей-лесбо ориентираните всички останали се ориентират към националистите. Видяхме какво се случи при последното управление на националисти там - ще дойде някой наследник на ония със смешните мустаци!

71

Анонимен

преди 3 месеца

Протестите срещу национализма не вършат работа,той съществува,защото се опитват да затрият нациите с внос на мигранти и ще се засилва,колкото повече идват.Правителствата действат срещу народите си,искат да унищожат националностите,защото мешаницата се управлява лесно,няма единство,може да ги настройваш един срещу друг и да ги управляваш

70

Анонимен

преди 3 месеца

Мда, и почти всички интервюирани се оказаха репортери и др. на медийни платени от правителството на шолци или такива от някоя от управляващите му партии(зилени).Много интересно защо ли!?

69

Анонимен

преди 3 месеца

Цeнзypaтa, фeйkът, мaниnyлaциитe, инcинyaциитe и вcяkakви nogoбни kypoлaции ca cpegcтвaтa, koитo noлзвaт ynpaвлявaщитe зa мacoвo виgиoтявaнe нa нaceлeниeтo....

68

ЛГБТ дегенерастия

преди 3 месеца

Шорущоиддната дегеннеррастия си иска комунистическо-фашисткия неолиберализъм. Тази *** трябва да се изличи от лицето на земята. "Да идват танковете"...и да почват да газят. Тези дегеннерратти доказаха многократно че с тях трябва да се действа САМО и САМО с тояга и юмруци!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Прекалено много ги прехвалите тез протестиращи бе, ако бяха ясни нацисти до сега да са ги опандизили АзГ, поредната порция евро-либерстия поднесана с голяма доза фекалии

66

Анонимен

преди 3 месеца

Немците са културни а не като вас постоянно дасе дьржат като джунгали!

65

Вече Тамошен

преди 3 месеца

За какво са им на немците нацизьм,след като си живеят като крале!!!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Шорошоидите, които са комбина с истинските нацита в Украйна, драпат срещу патриотите, които не са никакви нацита, а точно обратното - искат мир и сътрудничество с Русия. Крадецът вика " дръжте крадеца".

63

яаожгпрл

преди 3 месеца

анисия, анисия, синът ти зет да ти доведе, а дъщеря ти- снаха, в случай че, не дай си Боже си се размножило, в случай, че някойти се е прежалил

62

Анонимен

преди 3 месеца

Всичките 1500 човека ги събрали в един кадър и после добавили 2 нули отзад за статията. Сякаш не знаем как се прави!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Германското икономическо чудо свърши.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Америка за Германия е изкарала шарените знамена.

59

хе хе хе

преди 3 месеца

150 хиляди жители на Германия излезли на протест против нейното съществуване.

58

Щирлиц

преди 3 месеца

Нaцистите приеха в Германия помагат на нaцистка Украйна.Стига ни занимавахте с нескопосаната евробезценна постановка.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Внимавайте какво си пожелавате. Крайностите никога не са добре