139

Обективен

преди 3 месеца

Николай Стайков - журналист от фонд за антикорупция са изпратили писмо до всички председатели на партии в парламента да се създаде комисия за разследване на случая с влиянието върху магистрати. Клуба на Нотариуса се е казвал SS което означавало Съдебна Система.

138

Лулу Уайт

преди 3 месеца

Намерихте ли записите от скритите мини камери и микрофони?

137

Анонимен

преди 3 месеца

Много се радвам че не е жив,пия за неговата смърт,трябва повече такива издания да приключват така..

136

жена манекенка

преди 3 месеца

и служител на службите.ами как стават тия работи?тоя се е чувствал напълно недосегаем

135

Анонимен

преди 3 месеца

Евала,че с го гръмнали този. Дано скоро има още разчистване на кoчината

134

Анонимен

преди 3 месеца

Неговите приятели маагистрати са го поръчали на една такава среща. Всеки е дал по хилядарка-две на техен друг такъв приятел като Нотариуса. Може би се казва Брокера или Жокера.

133

Анонимен

преди 3 месеца

Границата между престъпниците и опазващите реда е толкова тънка, че вече не е ясно има ли добри и лоши или само лоши...

132

Гео милев

преди 3 месеца

Да и го охраняваха от НСО служители правеха се партита с много жени няма да уточнявам и затваряха улицата цялата улица и сега е опасана с камери

131

Анонимен

преди 3 месеца

Жена му казала,че се прибрал от работа и излязъл за храна за дома,значи е работил нещо щом се прибрал към 19 часа,а за да има 200-300 имота за които да отговаря значи е имал кантора в която работел да прави сметки и срещи най- вероятно ЧСИ-ловец на глави на длъжници щом тъй представял своите връзки.

130

Няма такава държава

преди 3 месеца

Колко ли подобни клубове като този на Нотариуса и на Пепи Еврото /Седемте джуджета/ ,продължават да работят на пълни обороти?Магистратите вече си имат собствени хотели в Гърция и Дубай ,където приемат пачките.Естествено МВР ,ДАНС ,КПКОНПИ и Прокуратурата не знаят нищо.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Еха, как умря мутрата и на следващия ден почнаха да разкриват разни работи. Къде е Пеевски да каже нещо?

128

Ами какво да

преди 3 месеца

каже човек,освен "Голямо браво", за "уж,независимия,честен и справедлив" български съд!!!Те парите не миришат,а най-вероятно във въпросният частен клуб е имало и стаи за отдих с компаньоки,за "отрудените" магистрати?!?Всичко точно,готови сме за Шенген отвсякъде,ако тоя не го бяха гръмнали и нашите управници бяха завели в клубът му някой от еврокомисарите,където да бъде "обслужен" с всичките му екстри,до сега да са ни приели в Шенгеня,че и да сме забравили!?!

127

Анонимен

преди 3 месеца

Мъка баце! Гледайте - продажни медии (трият по поръчка неудобните постове), Крадливи политици, назначени от Посолството (чакаме да видим как 95% от изборите са фалшифицирани), Такива като Нотариуса (вероятно очистен, за да издаде тия над него)....

126

Анонимен

преди 3 месеца

Това са съвременните ,,хъшове" съзаклятници.Не ги съдете.Събирали са средства за бъдещата революционна дейност.Всеки каквото има да даде.Повечето се оказва , че носят приспивателни и упойващи инжекции за ранените в бъдещото национално въстание За сега толкоз...не ги съдете.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Естествено! Във властта са за далаверата. Но идва Видов ден!!!

124

Анонимен

преди 3 месеца

До 122...Не им е стигнало времето да работят за държавата в държавните учреждения и са продължили да работят за нея в частния клуб на ,,Натариуса".Там всеотдайно извън работно време са обсъждали въпросите със сигурността, просперитета на младите и икономическия възход на Родината.Чели са поеми ,стихове от Пеньо Пенев и Радой Ралин.

123

Манолски

преди 3 месеца

Нищо няма, пратиха го да си говори с Господ само с един костюм.

122

Ха

преди 3 месеца

Институциите да не се ровили в имотите им .

121

дедо ви

преди 3 месеца

тоя е създаден от някой , него търсете ! а съпругата му няма начин да не знае с какво се е занимавал , така че да не се прави на ощипана мома на хорото . чак па не знаела че имал много имоти хахахаха

120

Анонимен

преди 3 месеца

Случайно , този човек да не би да е бил водил дейност по времето на Бойко Методиев Борисоф.Защото ние всички живяхме тогава , в управлението на ГРАБ спокойно в ред.Нвмаше ,,хаос" и корупция.Живеехме спокойно и почти нулева корупция.Жадуващи всеки миг да влезем в ЕС.