21

аграр

преди 3 месеца

Някви спектакли май ни се разиграват? Сега ли го прозря г-н Тандем това? Леко странно.

20

да кажа

преди 3 месеца

....че 15 - 20 зърнени олигарси владеят 80 процента от земеделската земя.

19

К.Вътев

преди 3 месеца

Аз ще се включа към протестите срещу себе си!!

18

протестиращ министър

преди 3 месеца

На тоя смотан народец не му преля да му разиграват всякакви циркове , протестирането на министър е подаване на оставка , пък после да върви на каквито си иска протести .

17

Анонимен

преди 3 месеца

Kaто не можеш да спреш протеста го яхваш!! Кирил Вътев се подстройва под недоволството *срещу него.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ами като зелената сделка причинява толкова проблеми, Бг да излезе от нея. Никой не може да наложи нещо насила, ако една страна не го желае и удобрява. Зелената партия е просто партия като всяка друга и ако болшинството не я удобрява, нейните искания няма да са актуални.

15

НА Мадуро Машините

преди 3 месеца

Oой Хитроси .. какъв си ти мазничъкь.. Трябва всички в ПАРЛАМЕНТА да ви заливат всички с животински и човешки отпадъциь' докато се наядете.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм чул до сега, министър да протестира с народа.

13

Алекс

преди 3 месеца

Вътев винаги е готов да подкрепи фермерите,но накрая рапортува YES на указанията от Посолството.Така беше и когато вдигна забраната за внос на украинско зърно.

12

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

" Накарай мързеливеца да работи , за да те научи на "акъл " ! " . С всеки изминал ден вие банкерите , управляващите ни , селяните които уж работите " фермерска " работа, мобилните оператори, съдиите, полицаите , медицинските работници ставате по-брутални и цинични в действията си и заплахите срещу останалите "слоеве от населението" от българите от български произход . Продължавате да погубвате човешки животи от робското ви поведение и откази за лечение на болни. Турците са били по-милостиви.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Да отговорят от ЕС: Защо укаинското зърно и продукция не се праща там, където се е пращало преди? И наистина къде е отивала продукцията от Украйна, че сега става проблем? Защо Русия има пазар за много повече селскостопанска продукция, въпреки проблемите и с корабните превози заради блокадата на британските застрахователи, а Украйна няма къде да си пласира стоката? Африка не може да се нахрани с цялото зърно на Украйна.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделието в България няма нищо общо с ,,земеделие"..Земеделието не е да бучнеш една пръчка в земята.Нужна е план и стратегия.А не пазарлъци.Защото. ,,рибата в морето, а ние тигана слагаме"

9

Анонимен

преди 3 месеца

Вносът НЕ е само от Украйна> Урзулата и сие сключват договори за свободен внос от Латинска Америка, от Нова Зееландия, което силно подбива цените. От друга страна ЕК е издала дерейктива да се оставяли площи необработени, говореха за 10%, и въобще да се намаляла обработваемата земя. В рзултат на санкциите срешу РФ цените на торовете в света рязко са се повишили. И т. н. Изключително вредна и тъпигьозна политика на хунтата в ЕС !!!!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Долу сглобката и хамстера.

7

Нане

преди 3 месеца

След две до три години, ще пълните яко онкологиите, а доктори у колонията почти не останаха.... ===))) продължавайте да сте юророби... Пак гласувайте за тиквата, глиганя, и ония недоразумения пепедебейците...

6

Нане

преди 3 месеца

Скоро, ще ядете скакалци само ***... Щом гласувате за мърсулка.... Аь ставам македонец.... Или сърбин.... ===))) яжте ядрените отпадъци на укрите и мухите на урсулка....

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя явно е от тези, котио няма да "оцелеят" след ротацията.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделците са крупни производители близки до властта.А не до хората.Цените в България са високи и без конкуренция.Тъкмо заради властта.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Цените се определят от пазара.А не от протести.Има ли конкуренция , има и пазар.Няма ли конкуренция ,значи се намираме в затвор.И управата на затвора определя дажбата и цената.

2

Агроном

преди 3 месеца

Тази простотия "зелена сделка" ще им изяде главите на западняците . Правителствата им се усетиха и пак отварят печатницата. *** да видим докога ще им стигне хартията.