7

Анонимен

преди 3 месеца

Когато сте обект на домашно насилие и сте потърсили съдействие от полицията, а полицията се е отзовава и ви е помогнала, не отивате на следващия ден да се оплакват, че полицаите са били груби с насилника.

6

Ангелина

преди 3 месеца

До Анонимен под номер 4 - Не са само партийни ,но роднински и каквото там се сетите.не всички са "партийни назначения" ,но 95 % от тях са обслужващ персонал ,готов да участва във всякакви поръчкови мероприятия.

5

Ангелина

преди 3 месеца

До Анонимен под номер 2- Ще се започне точно с групировката ГЕРБ самозабравили се престъпни изродени психопатски същности - първо от малките градове и след това ще се стигне и до вожда им.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До кога всички държавни институции в Бг , ще бъдат ПАРТИЙНИ НАЗНАЧЕНИЯ ?

3

Сигнал

преди 3 месеца

Като подам сигнал за насилие от полицаи и престъпници включително в дома ми, колегите им се крият като плъхове в Бобов дол ! Мирослав Германов

2

Анонимен

преди 3 месеца

А кога ще има осъдени престъпни душици , от герб ?

1

Ангелина

преди 3 месеца

Това важи само за СДВР ,за другите градове и без това те не само ги "пренебрегват" ,но и участват в престъпни действия,измисляне на всякакви поръчкови мероприятия и агресивно публично насилие с тормоз и репресии над невинни граждани .Докато има престъпници с униформи и без униформи в институциите ,нищо няма да се промени. СДВР да обърне внимание и на меко казано агресивното поведение и насилие в НС от "държавното предприятие" и не само.,но при него е всекидневно.