77

Зозо

преди 3 месеца

Хах, а в Блатната Джамахирия колко са отишли? :))))))))))))))))))))

76

Мухахаха

преди 3 месеца

От студент по икономика , който мие чинии и обслужва деббелаците в МакДоналдс заедно с много други "културни посланници" от Нигерия, Мексико, Никарагуа и Мозамбик, става прекрасен "културен посланник" на България . Браво.

75

Анонимен

преди 3 месеца

КАТО СЕРВИРАЩИ НА МАСИТЕ В РЕСТОРАНТИ, ПРОДАВАЧИ НА ПИЦИ В ДЕНОНОЩЕН МАГАЗИН... ЗА МЕН МНОГО ПО-ИНТЕРЕСНО БИ БИЛО ИЛЪН МЪСК ДА МЕ ВЗЕМЕ В НЕГОВАТА ФИРМА ИЛИ ГОЛЯМ ФЕРМЕР ЗА КАУБОЙ В ПРЕРИИТЕ НА СРЕДНИЯ ЗАПАД ИЛИ ЗА ХОП НА КОРАБ ОТ НЮ ОРЛЕАН ПО МИСИСИПИ ДО МИСУРИ,ПЪК МОЖЕ И ЕДНО ПОКЕРЧЕ ДА ХВЪРЛИМ...

74

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно е разбирането за робство у нас Ама вие с раждането си и вече сте роби бе сладури и ви щамповат ЕГН с акт за раждане. Живота е робство,но важното за собственото ви щастие и самооценка е на какъв господар робуваш.На крадлив,балкано-тюрски потурнак за без пари със сигурност или на аналитично пресметлив англосакс ,който поне плаща по щедро поне така е прието да се вярва.

73

БигБанг

преди 3 месеца

Това преживяване наистина е трансформиращо и променя живота ти след като осъзнаш ,че ти си един бял роб ,който доброволно си е купил и платил концлагера за 6000лв свои пари за дамие чинии и чисти американски клозети доволен

72

Анонимен

преди 3 месеца

Каймкът с ценната млада и жива кръв вече са източени от ресурсната територия.Останали са само непълноценни биологични единици,които нямат значение.

71

до бг смешки 2

преди 3 месеца

По добре американска колония отколкото съветска "независима" държава. Малки клоаки като нашата държава няма как да бъдат независими, просто трябва да си изберът най-малкото зло.

70

Shark

преди 3 месеца

И половината от тях ще останат там, или ще намерят начин да заминат по-късно. А вие се правете висшето безплатно, ако щете им плащайте да учат тук!

69

бг смешки 2

преди 3 месеца

ще е колония защото народа е *** и нищо не прави да си орпави държавата !

68

Щирлиц

преди 3 месеца

....американската култура и ценности....Не,благодаря,дръжте си ги в САЩ,прехвалените безценности.

67

Анонимен

преди 3 месеца

По-скоро си тръгвате с 10000 долара, а тук живеете на чужда сметка. Много избягали от България знам какво донесоха и какво отнесоха от България, когато си идват в България.

66

do 62

преди 3 месеца

айде бе, така ли разбирач,???на всяко идване оставяме минимум по $10000 в България!!!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Това което направи посланика е унизително, дава визи на студенти за студенски бригади да бъдат сервитьори в САЩ и това било голяма гордост. А бе тези са се самозабравили, никога не бих си пуснал детето , те ни смятат за бели роби.Срещу 6000лв. отиваш на студенска бригада.Нашият министерски съвет отива на на екскурзия с Денков за 1000000долари в САЩ без да се среща с държавни глави , на наша издръжка.

64

Гошо

преди 3 месеца

До Анонимен-2-Е сега каво ти пречи пак да хванеш за Орегон

63

Анонимен

преди 3 месеца

Това което направи посланика е унизително, дава визи на студенти за студенски бригади да бъдат сервитьори в САЩ и това било голяма гордост. А бе тези са се самозабравили, никога не бих си пуснал детето , те ни смятат за бели роби.

62

Анонимен

преди 3 месеца

с инженерното образование, което завърших в бг въпреки комунистическите ограничения навремето за простолюдието(само връзкари приемаха), сега изкарвам яко пари на запад!! аре духайте го!!!

61

Анонимен

преди 3 месеца

много про,.ст.а.ци. в България бе, как да не избягаш с кеф??!само по пътищата вижте какво става?!!

60

До 62

преди 3 месеца

А какво щяха да работят в България и за колко пари? След като там могат да си уредят живота и да се развият, отгледат деца, може би така е по-добре. Единствено жалко за родителите им тук, защото те остават сами.

59

до 58

преди 3 месеца

сигурен ли си че всички мием чини?!ха ха много си ограничен!и да , след някоя година може би ще се върна с американска пенсия !!

58

Анонимен

преди 3 месеца

1 200 000 родни русофили мечтаят да шпионират за Русия.