19

Анонимен

преди 3 месеца

За разлика от бг в другите държави има гражданско общество т.е все не мисли само за своя интерес ами мислят по малко и за обществения интерес-като не са доволни от цени просто голяма част от потребителите спират да купуват съответните продукти.производители и търговци бързо се вразумяват и цените се нормализират.при нас обаче е друго колкото по високи цени толкова по високи потребление се наблюдава. Пълни колички с храна която после част от нея се изхвърля.за горивата също и тн

18

Продоволствената

преди 3 месеца

Умишлено създадена криза от САЩ И ЕС,ни е в кърпа вързана! До мах две години тези идйоти ще ни ск..пят с общата дигитална валута! Зора им не е България да забогатее,бъдете сигурни в това!

17

Гошо

преди 3 месеца

До Анонимен -11--Е ми то в статията си пише в"Агенцията на ООН по храните"

16

Ти да видиш..

преди 3 месеца

Ние пак сме от страната на булката.В Евразия ли сме или в ЕС.

15

Аз

преди 3 месеца

Нашите магазинери знаят ли го това? Щото вчера четох статия в която се описваше как в България млечните продукти са най-скъпите в Европа, а каймата е скочила с 30% за няколко месеца

14

Тео

преди 3 месеца

Индексите, цените - не.

13

123

преди 3 месеца

Сега да ви обясня що в магазина цените не намаляват. Много е просто щото ние като потребители ги приемаме и не намаляваме птреблението на скъпите стоки. В който и голям магазин да влезна повечето клиенти бутат пълни догоре колички. Е как да намалеят цените, като явно при сегашните цени търсенето не намалява. Другата причина си я знаем от години и това са уславията на веригите, (които обаче производителите са приели), за бракове, залежали стоки и ценообразуване.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Само в България се покачват...

11

Кдке

преди 3 месеца

Това е за света в ЕС поскъпва

10

Анонимен

преди 3 месеца

Къде е това поевтиняване ???

9

А защо хляба

преди 3 месеца

не поевтинява? Стои си на същата цена, която беше надута преди около 2 години.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Има рекордно производство, цените ринат дъното, а в магазините всичко е 30% нагоре спрямо миналата година?!? Къде е логиката?

7

Ужас

преди 3 месеца

А у нас всичко расте,грабежа продължава....

6

От магазина

преди 3 месеца

Виждаме, даааа... Така е...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Опитват се всячески да убият фермерите на Запад, включително и в България. Ако за лев инвестиция, преди имаше 20-25 стотинки печлаба, сега се молиш, да си само на 2-3 стотинки загуба, че да изкараш нещо от субсидиите. Защо? Защото направиха всичко невъзможно! Иксаш да гледаш 10 ккошки за собственото си стопанство - не може! Искат условията, които преди не искаха и за 1000 кокошки. Прасета? Телета? Забравете! Затвориха вратата за новите, сега премахват и старите ...

4

Анонимен

преди 3 месеца

Много добра новина! Жалко, че живеем в България и тук цените няма да паднат. Защото в България ако веднъж се вдигне някъде цена на нещо, тя никога няма да падне по никаква причина. Ако ще и да е безплатна суровината тук цената няма да падне.

3

Анонимен

преди 3 месеца

До 2 - Петорлът колкост стоя на 140 долара?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко поевтинява петрола е 70 долара за балер ,през 2009 беше 140 долара ,цените не падат как става това.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Световният индекс на цените на храните удари 3-годишно дъно, складовете пълни със зърно, а в магазините цените десеторни.