235

Дядо Мраз

преди 3 месеца

До РусофилЧовек,ако всички българи бяха неграмотни и сеещи омраза като теб,то нашата родина спокойно можеше да се управлява от маймуни,никой нямаше види разликата между тях и хора с твоето мислене.Наздраве,капацитет с "тънко чувство за хумор ".Много ти дере на гърлото таз Русия,защо така,пийни водица,че ти е приседнало,пък белким мисълта ти тръгне по-гладко.

234

Дядо Мраз

преди 3 месеца

До АнонименЗа съжаление при теб този процес се е осъществил много по- бързо.

233

Джордж Оруел

преди 3 месеца

И как ,,процъфтява", като произвежда смърт? А държавните поръчки кой ги плаща? Средствата за военна продукция, предназначена за фронта в Украйна, са си чиста загуба и няма никакво ,,процъфтяване" на руската икономика. Има процъфтяване на дефицита при стоките за потребление, което си е реалното измерение за една национална икономика. Т. напр. процъфтява недостигът на яйца и на бройлери, на битова техника, на цивилизация и култура. Ето как ,,процъфтява " Россията...

232

Анонимен

преди 3 месеца

Мечтата на *** е да плъпнат към Европа, че там има много перални, хладилници и каво ли още не, за влачене!

231

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова много е цъфнала и връзала, че заплатите и пенсийте на руснаците са по-малки от българските!

230

Анонимен

преди 3 месеца

До 239Данните са на блумбърг и досега мълчаха понеже ..))))Данните са на РОССТАТ, цитирани от блумбърг.Има огромна разлика, нсли?!

229

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера още един карабль от ЧМФ ,, ракетен катер "Иванавец"отиде на дъното. Руснаците като построят друг ще го отчетат като ръст на промишлено производство!!! Пародия!

228

Анонимен

преди 3 месеца

Данните са на блумбърг и досега мълчаха понеже британците блъскаха лъжливи тъпотии и трябваше да ги чакат. Сега обаче истината лъсна, в америкснките форуми се говори за трета световна, янките са бесни на Байдън.

227

Анонимен

преди 3 месеца

Той и до саудитска арабия ходи, това кво общо има, лентяй грантов? Сащ чродава оръжия на арабите, аработе елязоха в БРИКС. Пишеш лъжи и тъпотии за няколко цента. Посочат ти "диктатор" и хоп *** нета. Оборота с Китай е нараснал в пъти , с Индия също, индийците за няколко дена преди години направиха договори за ябълки с Русия повече от годишният оборот на Епъл, докато поляците ги правиха на оцет. Няма как да ти го спуснат това, не е политкоректно.

226

Анонимен

преди 3 месеца

Данните са на Росстат което значи, че не са достоверни.

225

..?

преди 3 месеца

Ръст, ръст ама Путин ходи да мячи в Сев. Корея за снаряди, и на Иран за Шахеди! Та толкова за икономиката им! Даже и Индия вече не им иска газа, а пък износът за Китай никога няма да стигне този, който имаха с ЕС! Да не говорим ,че Китай подписаха с Катар и Тюркменистан, и отсвириха Силата на Сибир-2! Дотук с "умният" Диктатор!

224

гост

преди 3 месеца

Влизате в ютуб и пишете dash cam + russia или usa. Гледате как карат руските скотове, какви коли карат, колко са мръсни колите, в какво състояние е пътната маркировка. Сравнявате с краварите. Ясно става защо в САЩ хората стоят вкъщи с обувките - защото не е мизерия.

223

От Тексас казаха

преди 3 месеца

Губернаторът на Тексас Грег Абът, републиканец, който се противопостави на федералните власти на САЩ в граничния конфликт заради емигрантите от Мексико, даде на Байдън Путин за пример. Абът е казал, че Байдън "трябва да се научи от руския президент как да работи в интерес на страната си".

222

Кой какво може

преди 3 месеца

Русия е най-големият износител на пшеница в света. Русия е на второ място по износ на нефт. Всяка година САЩ купуват обогатен уран от Русия за един милиард долара. Западните икономики могат да произведат много неща но не и суровини. А по производство на боеприпаси Русия изпреварва и САЩ и съюзниците им и взети заедно.

221

Слава на Русия

преди 3 месеца

По предварителни данни, през миналата година икономиката на Русия има ръст от 3.5% - по-голям отколкото ръста на повечето от държавите в Европейският съюз. Същите тези държави, някои от които се надяваха да сринат със санкции руската икономика. Странно нали?

220

Анонимен

преди 3 месеца

Мда, велика икономика. Колкото тази на щата Калифорния... Ай сиктир и руzzки фъшкиии

219

Врага лъже та се ...

преди 3 месеца

.... кине ! А тука лъжите се подемат от Българските патриоти вярващи че са руснаци и радващи се на Путин ! Щом са си по добре като воюват да си воюват ,даже и НАТО да нападнат ще им стане хептен добре !

218

Анонимен

преди 3 месеца

Ако имаха растеж на икономиката нямаше да ги е страх да публикуват данни.

217

Ист....

преди 3 месеца

На Украйна само се дава, нищо в замяна!!! Това не е бизнес !!! Все пак получихме право да си купим *** от САЩ с наши пари, мой, твой и на целия народ!! Не с гривни!!!

216

Ист....

преди 3 месеца

Кирил Петков и сие казаха че се отказват от Руския газ първи!!! Проучи преди да пишеш!!! Да първи в Европа се отказахме, браво!!