10

Антисемити=Нацисти

преди 3 месеца

Турският ислямски диктатор Ердоган и водените от него ислямисти терористи, въоръжени похитители на невинни хора, нападатели на американски бизнеси и сгради, протестиращи с лъжлива пропаганда, наричащи лъжливо ислямските терористи "бойци за свобода" които са обсебени от дявола джихадисти - неонацистки антисемитски престъпници отвлекли, изнасилили, обезглавили, изкормили, взривили, измъчващи, изгорили хиляди невинни евреи, и приписва с нагли лъжи- клевети ислямските нацистки зверства на Израел

9

Заспала пУ....ка

преди 3 месеца

Мани ти турчулята и бизнес по интересно е че американците сами ще се изнесат от Турция Даже атомните бомби ще си вземат

8

r3v0lv3r

преди 3 месеца

Да, всички европейски и американски компании трябва да се изнесaт от Турция. Това вече не е страната на светските виждания на Ататюрк, а страната на мюсолманските радикали на Ердоган, като "Мюсюлманските братя".

7

Циганската драма -

преди 3 месеца

Край няма!

6

ЦРУ

преди 3 месеца

3 Баща ми е американец а твоя е Русняк изнасилил майкя ти 44та зад паметника на съвецкатаарвия окупаторка известен като М О Ч А или беше зад Альошата не помня.

5

Затворен Комплекс

преди 3 месеца

Глория Палас ви Кани всички финансови измамници и корумпирани чИнгета слда се купите апартамент при нас имаме един свободен. След като Мартин Нетариуса го напусна.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Не следим турски медии така че не сме разбрали кога е станало.

3

До цру

преди 3 месеца

Знаем за баща ти

2

ЦРУ

преди 3 месеца

Беше русофил

1

Анонимен

преди 3 месеца

Дивашка територия еййй