154

Анонимен

преди 3 месеца

Тази Кръпка се оказа дребна ,злобна и нещастна душица готова за пет лева да продаде и м.а...й.к..а си

153

Браво кръпка

преди 3 месеца

Сипи им здраво на тези отпадъци и москоуски парцали дето разграбиха държавата.Долни васали на пундин.А че румбата потъва е факт само като видиш как го отбягват колегите му от ес.по излъчването тв репортажи.хххДаже орбан е по актуален от руми но и той не го еб.ва за слива.ххх.оти тъй?а най хубавото е че ако не си полезен за руското посолство няма кво да те спаси.както казва ментора от блатная-мъ своих не брасаем.толко перез акно.е па а честито

152

Ееех закърпен

преди 3 месеца

И ако днес има, а то скоро ще има Народен съд и днешните сглобкаджии Шиши, Баце, Гнома, Бойкикев и т.н. си получат заслуженото ... пак ли това жълтопаветната *** ще граканете... ИЗБИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА!!!

151

Златен скункс

преди 3 месеца

Кой е тая кръпка?Пореден безмозъчник, решил да изплува на гърба на президента. А просто не мога да преброя колко гнилоч трябва да бъде елиминирана,за да започне нормален живот в България.

150

Шефрет

преди 3 месеца

Ами Васко Трътката що не се кандидатира за президент? Щеше да събере вота на пияниците по кръчмите.

149

Аврам

преди 3 месеца

То за такива като Вас "демократи"никой ни няма доверие,нито Западна Европа,нито Америкада не говорим за Русия.Довчера се целувахте с Альошка,днес ще го събаряте.След някой ден ще смените резбата и ще погнете "американските летци"! Важното е да се облекчите по някакъв начин,ако може да е заплатен!

148

Анонимен

преди 3 месеца

Ей мишоци вие слагате ли се на някого,малки парцалчета ,докъде стигнахме Васко кръпката да ни дава акъл

147

Анонимен

преди 3 месеца

През 45 е избит елита а от септември до ноември са изтребени към 20000 души са о в София, много от тях преминали през хотел Славянска беседа други по улицата и направо през комина с черния пушек. Всичко се помни. А кой крадеше мебели и полюлеи за роднини на жоро тарабата. Коста Цонев е свидетел, но добре, че е бил непълнолетен и само са го заплашили и не е пускан на улицата известно време.

146

Номер 13 450 при НДК

преди 3 месеца

Под този номер се крие черният капитан Монев - началник на шпицкоманда избила към 50 българи през септември 1923г. в селата Превала,Чипровци,Мартиново,Железна и Чипровския манастир.Като полковник унищожил две села в Драмско при Драмското еъстание ,както и няколко стотин симпатизанти,ятаци и партизани в Трънско,Брезнишко,Сливнишко,Царибродско и Пиротско. Такъв елит виси на стената на кръволоците.

145

Анонимен

преди 3 месеца

България за тава е на това положение. Разни кръпки рапари менти чалги и разни други с купени дипломи се опитват да дават съвети и мнения . Кръпка седни си на кръпката и си смъркай ракията !

144

Анонимен

преди 3 месеца

Охлювите се изказват за орела

143

Анонимен

преди 3 месеца

До144. Болгар . Е кои бяха богати в тоталитаризма. Та 80 % живееха в панелки.

142

Прадядо ми го убиха

преди 3 месеца

Комунистите. Бил кръчмар на село. Взели му два вола три маси и столове...

141

Анонимен

преди 3 месеца

"ЖЕРТВИ НА КОМУНИЗМА" - ИДИОМ ЗА ФАШИСТИ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИ ОТ НАРОДА!!!...

140

Анонимен

преди 3 месеца

русия ще бъде заличена, а путин набит на кол.

139

Така е ..

преди 3 месеца

Господ гледа и Путин какво ги върши , но още нищо не е отсъдил.Чакаме и по бързичко че не останаха мъже за войната.

138

ха-ха

преди 3 месеца

Дядо Васко откога захвана да разбира от политика , че и на Президента характеристики дава ! Да си гледа музиката там , не че и от нея разбира ...

137

Българ

преди 3 месеца

Тоз *** ко дрънка, ко стана като дойде великата му демокрация??? Най-бедни, най-умиращи...

136

Анонимен

преди 3 месеца

Президенто от ceлo и паланките, член на ДКМС, заклел се във вярност към "Варшавски договор"(СеСеСеРето), ЧЛЕН на БКПето("роден и възпитан в работническо-селско семейство")... биографията му е показателна!

135

ДСБКП...

преди 3 месеца

ШАЙКА ОТ РУСКИ ЕНИЧЕРИ-ПРОЙДОХИ, ЗАБОГАТЕЛИ НА ГЪРБА НА УБИТИТЕ ОТ ТЯХ БЪЛГАРИ..ЧЕТЕТЕ ИМ СВ . И НСКИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ЕДИН АРТИСТ, КАТО ВАСКО....