19

Анонимен

преди 8 месеца

Крилата на лешоядите червени или жълти,все тая.Пазете се и децата си.

18

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

До Анонимен 18. Терминът ХЕЛИКОПТЕР е съставен от 2 старогръцки думи: ХЕЛИКС--което значи СПИРАЛА,ВИНТ,ВИХЪР и думата ПТЕРОН--което значи КРИЛО.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Хеликоптер - това на какъв български език е? Да не би колониалната администрация да изисква замяната на българските думи с англицизми?

16

Анонимен

преди 8 месеца

Това сакато транспортно средство, като го гледам на сниммката, явно няма кран за вдигане на пострадали след увисване във въздуха? Това не е спасителен вертолет а някаква измама пак. И защо вдигат тая рекламна пушилка за поредната си далавера - купили нещо, което не отговаря на изискванията?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Хеликоптерът пристига от вчера. Още колко ли дена ще пристига?

14

Анонимен

преди 8 месеца

СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯ,А ХЕЛИКОПТЕРА НА ДЕНКОВ СА НЕ ВИДЯ - ТА ХА НИ СВЕТНЕТЕ ЦИНОБЪР ИЛИ ОХРА Е??!...

13

Веселинъ 7112136860

преди 8 месеца

Горкият мил хеликоптер ! Като чета статията добивам впечатление,че някой му се кара,крещейки:" Няма да правиш това!Няма да правиш онова!" .Ами направо да го преквалифицират в тротинетка. Искам само да узная как би се издирвал закъсал в планината през нощта човек? С каруци и газеничета ли? Да бяха купили хвърчила най-добре,щом на хеликоптера му забраняват да е хеликоптер.

12

Tangra

преди 8 месеца

До ВъпрекиАма въобще не бъркай тези хеликоптери с хеликоптери оборудвани за въздушно спасяване.Такива отново няма да има скоро.

11

Въпреки

преди 8 месеца

Не мога да повярвам колко хейтъри са се насъбрало тук. За нас любителите планинари е важно да има такива хеликоптери. А ние сме десетки хиляди в страната. Е дано не но се налага да го виждаме..

10

мнение

преди 8 месеца

Сега ще се изсипят на посрещането всички от сглобката. Ще го отчетат като "голямо" постижение . По телевизията беше червен хеликоптер, този на снимката е жълт. Какво ще кацне?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Кой ли ще го сефтоса първи официално? Бойко, Кирчо или Пеевски?

8

значи можело

преди 8 месеца

А защо толкова години уж нямаше пари. Или просто някой не искаше да го купи или открадна парите. А, Бойко ?

7

Анонимен

преди 8 месеца

До Голяма излагация. Щото по нашию край кат видиш таквози чудо и викаш "ни мой да бъди".

6

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Не съответстват на ПАРИТЕ, КОИТО БЪЛГАРИТЕ СА ПЛАТИЛИ.ПАК Е ИМАЛО КРАЖБИ.

5

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Това ли са въртолетите?????Стари без никакви български инициали ....

4

Голяма излагация

преди 8 месеца

С тоя хеликоптер!И какво толкова? В някои азиатски страни, това е основен транспорт за предвижване! Вчера вождът на плъшоците с голям патос обясняваше, че това возило щяло да се използва за предвижване на болни, органи и др. мед. помощ!Да потънеш в земята от срам с такъв индивид!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Показност. Колко души годишно юе бъдат спшасени? А болниците в областните и в по-малките градове си остават в лошо състояние. Няма достатъчно персонал, кадри изтичат от страната. Не се мисли за българите , за за финансова изгода на неколцина търговци

2

Анонимен

преди 8 месеца

Бойко ги обеща преди 20 години.и трябяаше да не зависи от него за да ги получим. Когато изчезне ГЕРБ, ДПС, ВМРО ,Възраждане ще станем истинска европейска държава. Пенсиите само за година при ППм- ДБ станаха малко по-достойни, Учителите също таками не само. Улиците са пълни с нови коли, магазини,молове са пренатъпкани, икономиката е в много добър баланас. Махаме мафиотите и всичко ще се оправи. Мафиотите на Бойко, Радев, Нинова, Пеевски и Дуган и без Трифунив и Костадинов.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Такива, хеликоптери има, в Европа от 60 та година ако не и по рано хаха