12

Анонимен

преди 3 месеца

0-6 от Чехия сички си спомнят за Берба.

11

Що го плюете,

преди 3 месеца

че бил напуснал националния....вие същите не го искахте и като видяхте разликата в класите с тия след него разбрахте за к'во иде реч и тогава като лисицата и гроздето зехте да сипете жлъч. Последния БГ футболист от световна класа и скоро няма да има друг на това ниво.

10

Динята

преди 3 месеца

ЧРД Бербо жив и здрав!

9

Дрън дрън

преди 3 месеца

Бербатов е уникален футболист, и може би с авторитет ,колкото този на Стоичков ! За националният отбор , трябва много да са му скъсали нервите, за да е напуснал! И сега, като гледаме каква атмосфера създават Голямата Пурука и Лечков във БФС, напълно е оправдано е напускането му ! Българският Футбол може само да спечели с неговото име! Поне няма да ходи на работа пиян!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Най-горд съм, че дори не го включиха в лагера за финала на Шампионската лига докато беше в Манчестър Юнайтед. Но също така ми хареса, че напусна националния отбор ей така като истински предател на България.

7

незнайко

преди 3 месеца

Значи,ОТ ГОРДОСТ,ОТКАЗА,ДА ИГРАЕ,В НАЦИОНАЛНИЯ

6

Лилчо Арсов

преди 3 месеца

че ре де, бърбуков... пожелавам ти да надминеш боби, а защо не и батето (по пиячка, де)

5

Учуден

преди 3 месеца

Един българин в сайта на Днес.бг,МЪРМОРКО,двама българе в сайта на Днес.бг,мърморко и оплювач!!кАК МОЖЕ ДА ПЛЮЕШ ПО ЧОВЕК,КОЙТО ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ И СЕ ДЪРЖИ КЪДЕ,КЪДЕ ПО ВЪЗПИТАНО ОТ РАЗНИ ДРУГИ ВЕЛИЧИЯ,КОИТО НЕ СЛИЗАТ ОТ РЕКЛАМНИТЕ ЕКРАНИ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ??!!Ако Бербатов не стане шеф на Футбола,кой да бъде?!Някой от тройката край банята ли?!

4

Резидент-разединител

преди 3 месеца

Ти познаваш ли го, че пишеш че е кръгла нула. Че това е най-интелигентния ни футболист, който съм виждал заедно със Стилян Петров. Има желание да направи нещо и капацитета да го направи. Да предложи програма за развитие и да се случат нещата. Как държавата да даде пари на Боби Тан? Или на Лечков. Вижда се каква е шуробаджанащина навсякъде и всеки лобира за някой отбор. Съдиите са абсолютни мишки и играят като панаирджийски мечки. И такива като Венци стефанов дерибействат на воля. Стига вече.

3

до

преди 3 месеца

Подкрепям те.Но то да си наркомафиот не означава, че си дарен с човещина.Готови да убиват заедно със Стенли окървавиха Бг да дойдат на власт.

2

Четвъртите в света..

преди 3 месеца

Погребаха футбола в България ...... Крака имат, глава нямат....

1

Анонимен

преди 3 месеца

Може да е бил добър футболист,но като човек е кръгла нула!