105

Анонимен

преди 3 месеца

Путин обича Ердоган и Севернокорейсите и тем. подобни,а България обявява за неприятелска.

104

Бай Ганьо

преди 3 месеца

ДИР. БГ абе я пуснете една статия за нашите герои-имотите и кражбите на Пеевски! Има ли в БГ свобода на словото и демокрация?

103

крадец терорист

преди 3 месеца

Жужето е крадец и терорист от световен мащаб!

102

Анонимен

преди 3 месеца

За Путин България е неприятелска страна той обича Иран,Турция и тем подобни.

101

Боби

преди 3 месеца

Поредната БЕЗУМНА СТАТИЯ. Хорица ако имота е на 20км или мили няма значение от границата няма служба за сигурност в света да пусне подопечния си там да почива... Разберете един ХИМАРС и край с президента полетно време 2,5 мин максимално. Така че да някой е "спечелил" голям лаком имот, но определено не е Путин. При пенсиониране една от резиденциите на РФ(някои още от времето на Царска Русия) се дава за ползване до живот от Путин и дори се плащат от държавата издръжките вкл охрана.

100

Анонимен

преди 3 месеца

До Виц Абе аматьорче краварско, къде видя три украински танка бе? В Украйна вече не остана нищо украинско, камо ли пък танкове. Всичко необходимо за да убиват собствените си граждани им го доставят от НАТО и САЩ за наша сметка. Егати измислицата...

99

Анонимен

преди 3 месеца

Фейк БГ, писна ми да ви чета всекидневните напъвания с фрапантни измислици за Путин. Дайте поне една статия за Байдън! Всъкност, кучето на хапе ръката, която го храни, затова и никога няма да видим тук подобни пропагандни измислици за Байдън, каквито всекидневно публикувате за Путин.

98

Путин

преди 3 месеца

Аз цялата гигантска Русия откраднах, тия за един водопад правят въпрос..

97

Анонимен

преди 3 месеца

А в същото време трактори влязоха в Брюксел.

96

Анонимен

преди 3 месеца

До 100 ясноДоста от рано днес си се надрусал бепедал софииски !

95

Путин да се нареди

преди 3 месеца

на опашката. Нестле и Кока кола откраднаха доста извори по доста държави в света.

94

ясно

преди 3 месеца

копейките четирихилядници се надяват Путин да ги назначи за директор на водапада затова скимтят от умиление към него.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Е като е тайна, вие какво ни показвате? Пуснаха вида поснимате?

92

Анонимен

преди 3 месеца

Почна се. Тия два месеца до изборите в РФ ще има да четем.

91

Виц

преди 3 месеца

Един руски виц за събуждане . Руснак рибар хваща златната рибка. Пусни ме и ще ти изпълня едно желание . Пуснал я рибаря , а тя: Какво е твоето желание ? Да стана герой на Русия. Нямаш проблем , казала рибката и го пратила сам на бойното поле с два пистолета , срещу пет украински танка.

90

Така е ..

преди 3 месеца

Дори да е най бедния човек в Русия , Путин си е за пре-бив-ане.Най мразения човек в света.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо що не напишете за вилата на Зеленски в Тоскана, аартамента в Ню Йорк и истеричните скандали на маолумната мъ жена по скъпите бутици на Запад?..." според опозиционна медия" - товa звучи като "леля Йовка от 4-я етаж каза..."Бихте ли цитирали украинска опозиционна медия?.. По какъвто и да е въпросAnyone?...

88

Рендету

преди 3 месеца

Тц,тц,тц..., завиждате ли, бе? Ами завиждайте, то за нищо друго веке не ставате!!! -))))

87

ТРИУМВИРАТ ЙОН

преди 3 месеца

Тодор Христов Живков е РУМЪНСКИ СЪНАРОДНИК на Николае ЧАУШЕСКО пресели се в село Превец във България а самият Леонид Илич Брежнев е бил женен за РУМЪНСКОГОВОРЯЩА Молдовка.........ЧЕРВЕНА РУМЪНЯСКА ВАМПИРЯСКА към Секуритате на БКП и КПСС да ЗАМЪЛЧАТ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА разбрахте ли ЦИРКАДЖИИ.........ДЖОН МАКЕЙН от ЦЕНТЪРА НА град СОФИЯ изключително ЯСНО Ви го поясни казвайки:"РУМЪНЦИ СТЕ защото във България НЯМА БЪЛГАРИ"

86

Татул

преди 3 месеца

Кучето си лае, кервана си върви. А медиите вият като чакали отстрани. Дано да даде Бог повечко здраве и дълголетие на Дядя Вова, за да може да набие канчетата на всички ***'дали, кравари и психично болни со'ро'сои'дни дег'енера'ти обвхванати от имперска амбиция да властват над света.